Laster ...
SKU
10176194

Smokk, NUK, Genius Silikon, Rosa/Hvit 6-18 mnd

NUK Genius silikonsmokken er kjeveortopedisk utformet og har fått det best i test på grunn av minimal belastning på tenner, kjeve og gane. Laget av myk silikon. NUK Air System lar luft strømme fritt gjennom sugedelen.

kr 129,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

NUK Pacifier Genius er kjeveortopedisk utformet for å passe anatomien til det lille barnet. Oversiden av sugedelen ligger mykt mot ganen, og undersiden gir rom for tungens naturlige sugebevegelser. Fordi sugedelen er smal og flat, er det nesten ingen belastning på tenner, kjeve eller gane. 

Takket være NUK Air System kan luft strømme fritt gjennom sugedelen, noe som gjør at smokken beholder formen når barnet suger. Smokken kan raskt og enkelt steriliseres i mikrobølgeovnen ved hjelp av den medfølgende oppbevaringsboksen.

Vitenskapelig bevist: NUK-smokker er best for tenner, kjeve og gane!

I en uavhengig forskningsstudie utført av University of Minho i Portugal, scoret smokkene fra NUK best i tester på grunn av sin kjeveortopedisk form.

Den 3 år lange forskningsstudien (2019-2022) er gjort ved hjelp av datasimulering hvor man kan se hvor mye trykk de ulike formene på sugekoppene gir.
Studien viser at smokker fra NUK har minimal påvirkning på både fortenner og molarer og gir minst trykk på ganen av alle testede smokker.

Dette reduserer risikoen for deformert gane og bittdefekter som åpent bitt, kryssbitt eller utstående fortenner.

- 2pk

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede