• Hjem
 • Tilbakekalling - Baby-Safe 5Z

Frivillig tilbakekalling av produkt: BABY-SAFE 5Z / BABY-SAFE 5Z2

Kjære Britax kunde,

Britax Römer tar kvalitet og sikkerhet til produktene svært alvorlig. Etter ytterligere testing og tilbakemeldinger fra kunder har Britax identifisert en feil knyttet til bærehåndtaket på BABY-SAFE 5Z og visse BABY-SAFE 5Z2 babystoler.

Vi vet at dere stoler på at vi leverer trygge produkter, og derfor har vi besluttet å frivillig tilbakekalle de berørte produktene og erstatte dem kostnadsfritt. Det er et potensielt sikkerhetsproblem med en glippe som kan oppstå mellom håndtaket og seteskallet på disse babystolene, vanligvis bare på den ene siden. Problemet som er identifisert, påvirker ikke sikkerheten til babystolen når den brukes i et kjøretøy. Vår forpliktelse til å levere sikre babystoler av høy kvalitet innebærer imidlertid at vi iverksetter tiltak fordi det er en potensiell sikkerhetsrisiko når babystolen bæres utenfor bilen.

I sjeldne tilfeller kan håndtaket løsne uventet, noe som kan føre til plutselige bevegelser av skallet og/eller at personen som bærer babystolen blir overrasket. Vi beklager på det sterkeste alle bekymringer og ulemper dette måtte medføre. Alle berørte BABY-SAFE 5Z og BABY-SAFE 5Z2 vil bli erstattet kostnadsfritt med en ny, sikker versjon av produktet, BABY-SAFE PRO eller neste bilstol DUALFIX.

Slik bytter du produktet:

Hvis du har en BABY-SAFE 5Z eller BABY-SAFE 5Z2, kan du sjekke på nettstedet vårt www.baby-safe-check.com om produktet ditt er berørt av dette problemet. Merk at enkelte BABY-SAFE 5Z2 ikke er berørt. Hvis ditt produkt er en del av denne gruppen, må du slutte å bruke babystolen med umiddelbar virkning. Hvis du trenger å bruke babystolen, må du bare bruke den i bilen og ikke bære den i håndtaket. 

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, kan du kontakte Britax på epost: hello@britax.com

Med vennlig hilsen

Britax Römer, mars 2024

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede