Laster ...
SKU
006017

Vippestol, Babybjørn, Bliss, Bladmønstret, Sandgrå

Ergonomisk vippestol med naturlig gyngefunksjon som styres av din babys bevegelser, Bliss gir barnet ditt et koselig sted å hvile og leke. Det ergonomisk formede setet gir riktig støtte til barnets rygg, nakke og hode. 

Tilbudspris kr 1 799,10 Kjøpt løst: kr 1 999,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Ergonomisk vippestol med naturlig gyngefunksjon som styres av din babys bevegelser, Bliss gir barnet ditt et koselig sted å hvile og leke. Det ergonomisk formede setet gir riktig støtte til barnets rygg, nakke og hode. 

Samtidig som barnet får en morsom gyngestund, trenes motorikken og balansen på en naturlig måte. Den første tiden i barnets liv kan du vugge barnet til ro ved å gynge forsiktig på vippestolen med hånden eller foten. 

Vippestol og barnestol i ett, kan brukes opp til toårsalderen. Fra nyfødt og til barnet kan sitte oppreist uten støtte kan den brukes som vippestol. Når barnet har lært seg å gå og sitte selv kan du vende på stoffsetet og bruke den som er behagelig barnestol.

Riktig støtte for hode og rygg, vippestolen er ergonomisk utformet og gir barnet ditt riktig støtte for hode og rygg helt fra den er nyfødt.

Det formsydde stoffsetet former seg etter barnets kropp og fordeler vekten jevnt, dette gir god støtte og er spesielt viktig for spedbarn som ennå ikke har fullt utviklet muskulatur. Stoffet er svært enkelt å ta av, fjern bare de to strikkene i nedre kant og dra trekket av stativet.

 

Produktegenskaper:

- Ergonomisk babysitter med ekstra lang brukstid.

- Med tre forskjellige stillinger kan vippestolen enkelt og lydløst justeres fra oppreist lekeposisjon til hvilestilling.

- Gir riktig støtte til små barns nakker og rygger.

- Naturlig gynging, ingen batterier er nødvendige.

- Passer fra nyfødt opp til 2 år.

 

Produktspesifikasjoner:

- Fra nyfødt (3,5 kg) til 2 år (13 kg).

- Når produktet bruke som vippestol maksvekt 9 kg (høyeste stilling opp til 9 kg, mellomstilling opp til 9 kg og laveste stilling opp til 7 kg.)

- Når produktet brukes som barnestol er maksvekt 13 kg. (høyeste stilling opp til 13 kg, mellomstilling opp til 10 kg og laveste stilling opp til 7 kg.)

- Produktvekt: 2,1 kg.

- Dimensjoner i bruk, høyeste stilling (BxLxH): 39x79x56 cm.

- Sammenfoldet (BxLxH): 39x89x11 cm.

- Øko-Tex Standard 100, klasse I for babyprodukter. 

- Maskinvask 40° C. Vaskes separat. Bruk gjerne miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel. Skal ikke tørketromles. 

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede