Laster ...
SKU
519002411

Vogn, Cybex, Mios - Matt Black

MIOS er et system som er perfekt tilpasset utfordringene ved et aktivt, moderne liv, og tilbyr et bredt spekter av individuelle alternativer. Det nye 4-i-1-reisesystemet kan tilpasses ved å legge til forskjellige tilbehør på en enkelt ramme.

kr 5 299,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

MIOS er et system som er perfekt tilpasset utfordringene ved et aktivt, moderne liv, og tilbyr et bredt spekter av individuelle alternativer. Det nye 4-i-1-reisesystemet kan tilpasses ved å legge til forskjellige tilbehør på en enkelt ramme.

Superpraktisk for deg og maksimal komfort for barnet ditt. MIOS er en stilig, kompakt barnevogn som er laget for å navigere i din moderne urbane livsstil. Ønsker du å skille deg ut i mengden? Du kan velge mellom mange farger for å skape din personlige versjon av MIOS barnevognen. Utvalget omfatter også den eksklusive motekolleksjonen med premium-mønstre, farger i spesialutgaver og unike design. 4-i-1 reisesystemet gir foreldrene alle reisemuligheter på tur med barnet, mens det lette understellet og det at den tar så liten plass gjør at du kan cruise selvsikkert på vei til favorittstedene dine i byen – og håndtere selv de smaleste gater elegant.

Pustende nettingtekstiler holder barnet avkjølt og komfortabelt ved å øke luftstrømmen, mens intelligente designfunksjoner sikrer en jevn og myk tur på alle slags underlag. MIOS’ nyskapende design og mange muligheter for personlig tilpasning ved hjelp av farger finner harmoni i balansen mellom form og funksjon for å gli sømløst inn i livet ditt og gi deg og barnet ditt den ultimate turen. 

Setetrekk til sittedel og bag  kan kjøpes separat.


MIOS kan brukes med den nye LUX Carry Cot eller LITE Cot med ekstra myke madrasser med minneskum.
Som en lett og kompakt barnevogn kan det pustende setet være klassisk fremover eller foreldrevendt. MIOS kan også brukes som et praktisk reisesystem i kombinasjon med CLOUD Z eller et av de prisbelønte barnesetene fra CYBEX eller gb.


Den innovative enhåndsmekanismen forvandler MIOS til en kompakt, selvstendig pakke på få sekunder, med bare én hånd
MIOS-ryggstøtten kan lenes til fire forskjellige posisjoner med en hånd. Benstøtten kan justeres separat til tre forskjellige posisjoner.

MIOS har fjæring i alle hjul, noe som gjør en behagelig, stille og komfortabel trilletur for foreldre og barn.

Tilbehør som passer til Mios: Footmuff, snack tray, myggnetting, koppholder, stellebag og parasjoll. (tilbehør kjøpes separat)

 

Følgende er inkludert:

Ramme/Chassis

 

 Produktspesifikasjoner:

- LxHxB - 945x500x1070

- Vekt 9,9 kilo

- Trekket kan vaskes på 30 grader

 

 

 

 

 

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede