• Hjem
 • Merker
 • Bilstol, BeSafe, iZi Modular A X1 i-Size, Anthracite Mesh
Laster ...
SKU
11008693-AnthraMesh

Bilstol, BeSafe, iZi Modular A X1 i-Size, Anthracite Mesh

Besafe iZi Modular A X1 i-Size , Active Retract Harness™ – fleksibilitet og banebrytende sikkerhet møter brukervennlighet. Det revolusjonerende beltesystemet har de eneste internbeltene som hjelper foreldrene med å feste barnet.  Opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning med BeSafes nye 3D Mesh-stoff.

Besafe iZi Modular A X1 i-Size har avanserte innovasjoner for overlegen sikkerhet. Innebygget sidekollisjonsbeskyttelse (SIP) i bilbarnestol-skallet. Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse (SIP+) som enkelt skyves fast på bilbarnestol-skallet. Beskyttende og myk hodestøtte med innovative Dynamic Force Absorber™. Godkjent etter det nyeste UN R129- (i-Size) reglementet. Lar barn reise 5x sikrere bakovervendt til rundt fire års alder

Tilbudspris kr 3 118,00 Kjøpt løst: kr 3 899,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Det revolusjonerende beltesystemet har de eneste internbeltene som hjelper foreldrene med å feste barnet.  Opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning med BeSafes nye 3D Mesh-stoff*

BeSafe iZi Modular A X1 i-Size: Setet med “A” i navnet er nesten identisk med iZi Modular X1 i-Size, men har i tillegg Active Retract Harness™. Det revolusjonerende beltesystemet som er de eneste selene som hjelper foreldrene med å feste barnet. De har en avansert tilbaketrekkingskonstruksjon på innsiden med selvstramming av beltene. På den måten skyver man ganske enkelt opp beltene på innsiden av skulderputene for tilpasning, og så er det gjort!

Mesh-stoffet har åpen struktur og et mellomlag med 3D-struktur. På den måten ledes varme og fuktighet bort fra barnet, mens luften får strømme fritt gjennom lagene.

Med dette systemet gir BeSafe 3D Mesh-stoffet opptil 8 ganger bedre luftgjennomstrømning i utvalgte bilstoler* og opptil 4 ganger bedre i bæreselen BeSafe Haven™**.

I BeSafe Haven har er det byttet ut det myke stoffet på innsiden med en blanding av bomull, TENCEL™ og lin. Linet gjør stoffet ekstra lett og luftig, slik at materialet blir opptil 2,5 ganger mer gjennomtrengelig for luft***.

Med BeSafe 3D Mesh har sommerens eventyr aldri vært mer komfortable.

Avanserte innovasjoner for overlegen sikkerhet » Innebygget sidekollisjonsbeskyttelse (SIP) i bilbarnestol-skallet . Ekstra sidekollisjonsbeskyttelse (SIP+) som enkelt skyves fast på bilbarnestol-skallet.  Beskyttende og myk hodestøtte med innovative Dynamic Force Absorber™. Godkjent etter det nyeste UN R129- (i-Size)reglementet » Lar barn reise 5x sikrere bakovervendt til rundt fire års alder.

Komfort som tilpasses til og vokser med barnet » Ergo-Move Shoulder Pads™ gir barnet bedre plass til å bevege armene. Tre-trinns justerbar benplass for ekstra plass på lengre bilturer » Two-Fit Cushions™ for individuell tilpasning til barnet. 10-trinns justerbar hodestøtte for å vokse med barnet. God luftgjennomstrømming med ventilasjonssystem i ryggen. Ettgreps-justering av hodestøtten og internbeltene. Høykvalitetsmateriale.

Unikt beltesystem som er utrolig praktisk i hverdagen » Active Rectract Harness™ er til god hjelp for å få selene riktig festet rundt barnet. Magnetic Belt Assistants™ gjør det enkelt å ta barnet ut av og inn i bilbarnestolen. Ett-klikks-montering med iZi Modular i-Size base. Justerbare hvilestillinger selv etter montering. Kan enkelt og fleksibelt flyttes mellom biler, siden bilbarnestol-skallet er separat fra basen. Optiske og lyd-indikatorer for monteringstilbakemeldinger. Låsbare ISOfix-armer i basen gjør montering enkelt selv i biler der ISOfix-ankrene er montert dypt mellom seteputene.

Produktinformasjon:

- Stående høyde: bakovervendt 61-105 cm, fremovervendt 88-105 cm

- Maks. vekt: 18 kg

- Alder: cirka 6 måneder til 4 år [Forbehold om alder]

- Montering: ISOfix med base

- Retning: bakovervendt og fremovervendt

- Godkjenning: UN R129 (i-Size)

- Base selges separat

 

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede