Laster ...
SKU
2000037173

Bilstol, Britax, Kidfix I-Size, Galaxy Black, GreenSense

KIDFIX i-SIZE har blitt skapt med ett hovedmål for øye - å sikre maksimal beskyttelse for ditt barn. Britax har designet og godkjent dette setet i samsvar med den nye i-Size-standarden og bevart teknologier som XP-PAD, SICT og SecureGuard, og kombinert dem med et redesignede sitteområde for å oppnå optimal ytelse ved kollisjoner. Dette gir en allsidig beskyttelse som strekker seg over flere områder.

Tilbudspris kr 2 990,00 Kjøpt løst: kr 3 495,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En av de mest bemerkelsesverdige forbedringene ved KIDFIX i-SIZE er vektreduksjonen på rundt 1,3 kg sammenlignet med den tidligere modellen. Denne reduksjonen har blitt oppnådd gjennom innovativ ingeniørkunst og materialvalg uten å ofre sikkerheten til barnet. Den lette konstruksjonen gjør det enklere for foreldre å håndtere og installere bilstolen i ulike kjøretøy.

For å støtte deres engasjement for miljøvern har Britax produsert KIDFIX i-SIZE på deres fabrikk i Tyskland. Dette har flere fordeler, blant annet redusert transportavstand for produktet, noe som minimerer den totale miljøpåvirkningen. Ved å ha produksjonen i Tyskland kan de også opprettholde strenge kvalitetsstandarder og sikre at produktet er i samsvar med gjeldende sikkerhetsforskrifter.

I tillegg til produksjonsstedet har Britax tatt skritt for å gjøre emballasjen til KIDFIX i-SIZE mer bærekraftig. Bilstolen er nå pakket i plantebaserte poser og resirkulerte kartonger som kommer fra ansvarlige kilder. Dette reduserer behovet for ny produksjon av materialer og bidrar til å minimere avfallsmengden. Selv festematerialet til produktinformasjonen er laget av nedbrytbare materialer som kan bli en del av jorden uten å etterlate mikroplastrester i økosystemet.

- XP-PAD er utformet for å redusere kreftene som påvirker barnets nakke ved en frontkollisjon. Denne teknologien fungerer som en myk pute som absorberer energien og reduserer belastningen på nakken betydelig.

- SICT (Side Impact Cushion Technology) er utviklet for å redusere risikoen for skader ved sidekollisjoner. Denne teknologien gir ekstra beskyttelse ved å absorbere energien fra sammenstøtet og redusere belastningen på barnets kropp.

- SecureGuard er et beltesystem som bidrar til å holde barnets bekkenområde sikkert plassert under en kollisjon. Dette systemet hjelper til med å fordele kreftene jevnt over bekkenet, og minimerer dermed risikoen for skader.

I tillegg til disse bevarte teknologiene, har Britax redesignet sitteområdet for å oppnå enda bedre beskyttelse. Den nye utformingen tar hensyn til optimal ytelse ved kollisjoner, og sikrer at barnet ditt er trygt og godt beskyttet fra alle vinkler.

 

Produktegenskaper:

- Ergonomisk optimalisert sitteområde

- Ergonomisk justerbar hodestøtte

- Luftventilasjon

- Festes både med og uten Isofix.

- Avtakbart Trekk

- I-Size (Du får plass til 3 stk i baksetet på de fleste biler)

- Brukstid for barnet: 100 - 150 cm

- Dette barnesetet skal installeres ved hjelp av kjøretøyets trepunkts setebelte og ISOFIX-forankringspunktene i bilen.


Produktspesifikasjoner:

- Alder: 3.5 år - 12 år

- Lengde: 100 - 150 cm

- Vekt: 15 - 36 kg

- Produktvekt: 7.4 kg

- Produkthøyde: 63 – 83 cm

- Bredde: 48 cm

- Dybde: 42 cm

- Dimensjoner (H x B x D): 63 – 83 x 48 x 43 cm

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede