Laster ...
SKU
2000035120

Bilstol, Britax, Kidfix I-Size, Cosmos Black

KIDFIX i-SIZE har blitt skapt med ett hovedmål for øye - å sikre maksimal beskyttelse for ditt barn. Britax har designet og godkjent dette setet i samsvar med den nye i-Size-standarden og bevart teknologier som XP-PAD, SICT og SecureGuard, og kombinert dem med et redesignede sitteområde for å oppnå optimal ytelse ved kollisjoner. Dette gir en allsidig beskyttelse som strekker seg over flere områder.

Tilbudspris kr 2 595,00 Kjøpt løst: kr 3 295,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 2 595,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En av de mest bemerkelsesverdige forbedringene ved KIDFIX i-SIZE er vektreduksjonen på rundt 1,3 kg sammenlignet med den tidligere modellen. Denne reduksjonen har blitt oppnådd gjennom innovativ ingeniørkunst og materialvalg uten å ofre sikkerheten til barnet. Den lette konstruksjonen gjør det enklere for foreldre å håndtere og installere bilstolen i ulike kjøretøy.

For å støtte deres engasjement for miljøvern har Britax produsert KIDFIX i-SIZE på deres fabrikk i Tyskland. Dette har flere fordeler, blant annet redusert transportavstand for produktet, noe som minimerer den totale miljøpåvirkningen. Ved å ha produksjonen i Tyskland kan de også opprettholde strenge kvalitetsstandarder og sikre at produktet er i samsvar med gjeldende sikkerhetsforskrifter.

I tillegg til produksjonsstedet har Britax tatt skritt for å gjøre emballasjen til KIDFIX i-SIZE mer bærekraftig. Bilstolen er nå pakket i plantebaserte poser og resirkulerte kartonger som kommer fra ansvarlige kilder. Dette reduserer behovet for ny produksjon av materialer og bidrar til å minimere avfallsmengden. Selv festematerialet til produktinformasjonen er laget av nedbrytbare materialer som kan bli en del av jorden uten å etterlate mikroplastrester i økosystemet.

XP-PAD er utformet for å redusere kreftene som påvirker barnets nakke ved en frontkollisjon. Denne teknologien fungerer som en myk pute som absorberer energien og reduserer belastningen på nakken betydelig.

SICT (Side Impact Cushion Technology) er utviklet for å redusere risikoen for skader ved sidekollisjoner. Denne teknologien gir ekstra beskyttelse ved å absorbere energien fra sammenstøtet og redusere belastningen på barnets kropp.

SecureGuard er et beltesystem som bidrar til å holde barnets bekkenområde sikkert plassert under en kollisjon. Dette systemet hjelper til med å fordele kreftene jevnt over bekkenet, og minimerer dermed risikoen for skader.

I tillegg til disse bevarte teknologiene, har Britax redesignet sitteområdet for å oppnå enda bedre beskyttelse. Den nye utformingen tar hensyn til optimal ytelse ved kollisjoner, og sikrer at barnet ditt er trygt og godt beskyttet fra alle vinkler.

 

Produktegenskaper:

- Ergonomisk optimalisert sitteområde

- Ergonomisk justerbar hodestøtte

- Luftventilasjon

- Festes både med og uten Isofix.

- Avtakbart Trekk

- I-Size (Du får plass til 3 stk i baksetet på de fleste biler)

- Brukstid for barnet: 100 - 150 cm

- Dette barnesetet skal installeres ved hjelp av kjøretøyets trepunkts setebelte og ISOFIX-forankringspunktene i bilen.


Produktspesifikasjoner:

- Alder: 3.5 år - 12 år

- Lengde: 100 - 150 cm

- Vekt: 15 - 36 kg

- Produktvekt: 7.4 kg

- Produkthøyde: 63 – 83 cm

- Bredde: 48 cm

- Dybde: 42 cm

- Dimensjoner (H x B x D): 63 – 83 x 48 x 43 cm

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede