Barnevogner

(18)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Baby Jogger Pram City Mini 2/GT 2 er en svært praktisk og fleksibel bæreseng som gir en tettsittende og komfortabel opplevelse for babyen. Denne bagen er designet for enkel festing til vognen, og den gir deg muligheten til å bruke vognen allerede fra nyfødtstadiet og videre.

  kr 2 998,00
 2. Baby Jogger City Elite 2 er vognen som lar deg utforske verden sammen uten begrensninger og det utmerkede fjæringen gjør City Elite 2 til den ultimate terrengvognen. I denne pakken får du også med liggedel!

  kr 9 094,00
 3. Vogn, Babyjogger, City Sights, Deep Teal
  • -33%

  Baby Jogger City Sights er den perfekte vognen for alle dine daglige eventyr. Denne kompakte og fleksible barnevognen er designet med fire hjul for optimal manøvrerbarhet og stabilitet. En av de fremragende funksjonene ved City Sights er det vendbare setet. Dette betyr at du kan justere vognen slik at barnet kan se på verden rundt seg eller vende seg mot deg for øyekontakt og nærhet. 

  Tilbudspris kr 3 999,00 Kjøpt løst: kr 5 999,00
 4. Vogn, Babyjogger, City Elite 2, Opulent Black
  • -37%
  • 500+ SOLGTE

  Foreldrefavoritten er tilbake!

  Baby Jogger City Elite 2 (2024 modell) er vognen som lar deg utforske verden sammen uten begrensninger. Den utmerkede fjæringen gjør City Elite 2 til den ultimate terrengvognen.

  Produktet selges kun i nettbutikk. 

  Tilbudspris kr 5 999,00 Kjøpt løst: kr 9 545,00
 5. Vogn, Babyjogger, City Elite 2, Briar Green
  • -27%
  • 200+ SOLGTE

  Foreldrefavoritten er tilbake!

  Baby Jogger City Elite 2 (2024 modell) er vognen som lar deg utforske verden sammen uten begrensninger og det utmerkede fjæringen gjør City Elite 2 til den ultimate terrengvognen.

  Produktet selges kun i nettbutikk.

  Tilbudspris kr 6 990,00 Kjøpt løst: kr 9 545,00
 6. Deluxe Pram, Baby Jogger, City Select, Lunar Black
  • -56%

  City Select Deluxe Pram er en behagelig liggedel som passer til City Select, City Select 2, City Select Lux og Summit X3.

  Tilbudspris kr 1 999,00 Kjøpt løst: kr 4 499,00
 7. City Select 2 Second Seat er et tilleggskomponent til City Select 2 barnevognen, som gir deg muligheten til å enkelt konvertere den til en praktisk søskenvogn. Denne ekstra setedelen er designet med samme størrelse som den vanlige setedelen og fungerer på samme pålitelige måte. Setet er ergonomisk utformet med en fempunktssele og en kalesje med to visningsluker. Vektkapasiteten for hver setedel er 22 kg.

  kr 4 499,00
 8. City Select 2 Second Seat er et tilleggskomponent til City Select 2 barnevognen, som gir deg muligheten til å enkelt konvertere den til en praktisk søskenvogn. Denne ekstra setedelen er designet med samme størrelse som den vanlige setedelen og fungerer på samme pålitelige måte. Setet er ergonomisk utformet med en fempunktssele og en kalesje med to visningsluker. Vektkapasiteten for hver setedel er 22 kg.

  kr 4 499,00
 9. Vogn, Baby Jogger, City Select 2, W/Tencel Harbor Grey
  • -46%

  City Select 2 er en etterlengtet oppfølger til den populære City Select. Perfekt for den voksende familien da den kan brukes både som enkel- og dobbeltvogn, også som trippelvogn hvis den kombineres med ståbrett. Hele 28 forskjellige kombinasjonsmuligheter! 

  Tilbudspris kr 5 399,00 Kjøpt løst: kr 9 999,00
 10. Vogn, Baby Jogger, City Tour 2, Pitch Black
  • -25%
  • FAVORITTPRIS!
  • 200+ SOLGTE

  Gjør deg klar til å utforske byens gater, eller ta fatt på nye eventyr rundt om i verden med City Tour 2 - den ultimate reisetrillen. Med sitt elegante design og praktiske funksjoner, er denne trillen den perfekte løsningen for reisende som ønsker komfort, stil og bekvemmelighet. City Tour 2 er enkel å brette sammen og den kan fint oppbevares oppi den medfølgende vesken. Partivarekjøp. 2024 modell. 

  Tilbudspris kr 2 919,00 Kjøpt løst: kr 3 899,00
 11. Baby Jogger Pram City Mini 2/GT 2 er en svært praktisk og fleksibel bæreseng som gir en tettsittende og komfortabel opplevelse for babyen. Denne bagen er designet for enkel festing til vognen, og den gir deg muligheten til å bruke vognen allerede fra nyfødtstadiet og videre.

  kr 2 998,00
 12. Vogn, City Select, BabyJogger, Sort
  • -49%
  • FAVORITTPRIS!

  Designet for å holde din voksende familie rullende. Leveres med understell, og sittedel.

  Tilbudspris kr 2 999,00 Kjøpt løst: kr 5 890,00
 13. Baby Jogger Pram City Mini 2/GT 2 er en svært praktisk og fleksibel bæreseng som gir en tettsittende og komfortabel opplevelse for babyen. Denne bagen er designet for enkel festing til vognen, og den gir deg muligheten til å bruke vognen allerede fra nyfødtstadiet og videre.

  kr 3 299,00
 14. Baby Jogger Pram City Mini 2/GT 2 er en utrolig praktisk og fin liggedel som tilbyr en tettsittende og komfortabel bæreseng for din baby. Med denne bagen kan du bruke vognen fra nyfødt og utover, og det er enkelt å feste den til vognen. I tillegg til komfort og funksjonalitet kommer bæresengen også med flere nyttige tilbehør. Den inkluderer en myk og pustende madrass som sikrer en behagelig søvn for babyen din. Det er også et beskyttende bassindeksel som gir ekstra beskyttelse mot vær og vind.

  kr 3 299,00
 15. Shoppingbag til Baby Jogger City Select Lux for ekstra oppbevaringsmuligehter eller i stede for stelleveske. Dette tilbehøret har også kroker for å feste i chassiet om man triller vognen som søskenvogn. 

  kr 649,00
 16. Dette kittet inneholder alt du behøver for å bygge om din City Select LUX sittedel eller søskensittedel til liggedel. Sittedelstøyet tas enkelt av og liggedelstøyet i dette kittet monteres på rammen sammen med kalesjen fra sittedelen. 

  kr 1 699,00
 17. Dette er en fullverdig liggedel som tilbyr komfort. Bærehåndtak i kalesjen for å forenkle når liggedelen klikkes av og på barnevognen. Legges enkelt sammen ved transport. Passer fra nyfødt og opp til 9 kg. 

  kr 3 299,00
 18. Barnevogn, BabyJogger, City Select Lux, Granite
  • -44%

  City Select® LUX gir deg muligheten til å tilpasse vognen etter behov etterhvert som barnet vokser eller du har to barn i nær alder. City Select® Lux kan konverteres fra enkel- til dobbelvogn, perfekt for en voksende familie. Den har over 20 konfigurasjonsmuligheter og er enkel å folde sammen. Punkteringsfrie hul, med god fjæring og låsbare fronthjul gir god trillekomfort og en håndbrems gir økt komfort og sikkerhet for den som triller.

  Tilbudspris kr 5 399,00 Kjøpt løst: kr 9 599,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede