Laster ...
SKU
2000038913

Bilstol, Britax, Swivel, Black

Med SWIVEL bilstol kan du være sikker på at barnet ditt vil ha en trygg og komfortabel reiseopplevelse fra nyfødt til 7 år. Nyfødtinnlegget sørger for at selv de minste passasjerene blir skjemt bort, mens setet kan tilpasses etter hvert som barnet vokser til skolealder. Dette gjør SWIVEL til en investering i komfort og sikkerhet som varer i mange år.

Tilbudspris kr 4 989,00 Kjøpt løst: kr 5 695,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

SWIVEL er den perfekte bilstol for familier som ønsker en enkel og praktisk løsning for bilreiser med barn. Med sin 360° rotasjon gjør den det enkelt å få barnet inn og ut av setet, samtidig som den tilpasser seg etter hvert som barnet vokser. Når barnet når 15 måneder, kan du enkelt velge mellom bakover- eller fremovervendt posisjon, avhengig av barnets behov og preferanser. Og når barnet blir eldre, kan SWIVEL enkelt konverteres til et beltesete, slik at du kan fortsette å reise trygt og komfortabelt.

Du trenger bare én ledig hånd for å rotere og justere liggestillingen samtidig. I tillegg er monteringen en lek med de uavhengige ISOFIX-festene. SWIVEL er sertifisert i henhold til UN R129-standarden og gir beskyttelse på alle reiser. De dype, sikre sidevingene beskytter den lille mot utsiden og skaper en trygg hule. Det robuste støttebeinet sørger for et trygt og stabilt ståsted - selv om uhellet skulle være ute!

Det medfølgende langtidsholdbare innlegget for nyfødte gir en enda mer tilbakelent posisjon - en koselig kokong for den lille nyfødte (opptil 75 cm). Tiden flyr og babyen vokser raskt - den justerbare nakkestøtten sørger for en ideell stilling fra spedbarnsalder til eventyrlystne. Dessuten kan setet konverteres fra en 5-punktssele (opptil 105 cm) til et beltestol, og de komfortable liggestillingene gir komfort helt opp til 7-årsalderen!

Vi anbefaler på det sterkeste at barnet sitter bakovervendt helt til de er 105 cm (ca 4 år), men denne stolen gir mulighet til å brukes fremovervendt ved behov.

 

Produktegenskaper:

- Beskyttelse fra hode til hofte

- Fest selen uten stress

- Separate isofix-fester

- Bakovervendt så lenge som mulig

- Ekstra sikker 5-punkts sele

- Flere tilbakelente posisjoner

- Dype, sikre sidevinger

- Vaskbart trekk

- Integrert base

 

Produktspesifikasjoner:

- Nyfødt - 7 år | 40 - 125 cm

- Produktvekt: 14.4 kg

- Dimensjoner (H x B x D) 57 x 44 x 50 cm

- Forovervendt installasjon 76 - 125 cm

- Bakovervendt installasjon 40 - 105 cm

 

 

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede