Laster ...
SKU
040280A

Reiseseng, BabyBjørn, Light, Sort

Å reise med barn innebærer som oftest mye bagasje, denne lette reisesengen fra Baby Bjørn veier kun 6 kg og fraktes i en praktisk bag. Dette gjør den enkel å lagre, bære og transportere.

kr 2 599,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Oppsettet av denne reisesengen er enkelt og raskt. Alt du trenger å gjøre er å åpne bagen, løfte ut sengen og sette den opp med en enkel bevegelse. Du trenger ikke å bekymre deg for løse deler, da beina automatisk foldes ut, og når madrassen er på plass, får du en stabil seng.

Madrassen er myk og komfortabel, og den har en innebygd bunnplate som sikrer at sengen forblir stabil. Uansett hvor du bruker sengen, kan du være trygg på at den gir en behagelig soveopplevelse.

Denne reisesengen er lett og smart utformet, og den er perfekt for både små og store opplevelser. Uansett hvor du reiser, kan du enkelt ta med deg sengen og skape et kjent og trygt miljø for barnet ditt i nye omgivelser.

Det er lagt stor vekt på sikkerheten og komforten til barnet ditt. Alle stoffene som er i kontakt med barnet, er skånsomme mot huden og er trygge å tygge eller suge på. De er også testet og godkjent i henhold til Øko-Tex standard 100, og er fri for helseskadelige stoffer og allergener.

For enkel rengjøring har både madrassen og sengen et avtakbart og vaskbart trekk. Følg vaskeanvisningen nøye for å sikre at trekket forblir i god stand.

 

Produktspesifikasjoner:

- Fra nyfødt til ca. 3 år, eller til barnet kan klatre ut av sengen. Ingen øvre vektgrenser.

- Vekt inkl. bag 6 kg.

- Dimensjoner montert (BxLxH): 82x112x64 cm.

- Dimensjoner sammenfoldet i bag(BxLxH): 49x60x14 cm.

- Dimensjoner madrass (BxLxH): 60x105x4 cm.

- Materiale reiseseng: 100% polyester.

- Madrasstrekk overside: 50% polyester og 50% polyuretan.

- Madrasstrekk underside: 100% polyester.

- Madrassfyll: 100% polyuretanskum.

- Reisesengen er produsert i samsvar med standard ASTM F406.

 

 

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede