• Hjem
  • Babycall, BC6500D Digital, Neonate, Sort
Laster ...
SKU
BC6500D

Babycall, BC6500D Digital, Neonate, Sort

BC-6500D er topp-modellen til Neonate med høy batterikapasitet og stor LCD-skjerm.
Tilbudspris kr 1 349,00 Vanlig pris kr 1 579,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Neonate Babycall BC-6500D er Neonates mest eksklusive modell med en kombinasjon av egenskaper som gjør den unik på markedet. Med høyere batterikapasitet og større LCD-display bygger den videre på BC-5500A:s smidige størrelse, lange sendingsrekkevidde, lave stråling, batteri og temperaturindikator. Den er dessuten 100 % digital, noe som forhindrer forstyrrelse fra andre apparater og gir bedre lydkvalitet.

Neonate BC-6500D kan kan koble opp til tre babyenheter til èn foreldreenhet. Den har et lydfølsomt LED-lyssystem med ulike lys for å indikere hvilken babyenhet som registrerer lyd. Den har også en snakke-tilbake-funksjon som muliggjør toveiskommunikasjon mellom enhetene. BC-6500D leveres med litiumsbatterier og kan lades i ladestasjonen som inngår. 

- Laveste mulige stråling, maksimalt 20mW.
- 800 m rekkevidde.
- 1450 mAh batterikapasitet.
- Lang stand by-tid som er helt strålingsfri takket være Zero-Radiation-Function, som gjør at ingen signaler sendes mellom enhetene før lyd registreres. 
- Stemmeaktivering av enhetene hindrer unødvendig energiforbruk når babyen sover. 
- Automatic Power Reduction System (APRS) registrerer avstanden mellom enhetene og minsker automatisk styrken når enhetene er nær hverandre. 

Ekstra babyenheter kan kjøpes i tillegg.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede