Laster ...
SKU
021025

Bæresele, BabyBjørn, Mini, 3D Mesh, Svart

Babybjørn Mini - En liten og enkel i bruk bæresele som passer best til nyfødte og deres behov for nærhet. Lar deg bære babyen høyt på brystet, slik at de alltid føler ditt hjerteslag.

kr 1 159,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Babybjørn Mini bæreselen er perfekt for de første månedene når babyen, som alle nyfødte, trenger mye nærhet døgnet rundt. Frontdelen kan enkelt løsnes helt for å løfte ut din sovende baby. De myke stoffene klemmer forsiktig mot babyens rygg, ben og hofter og gir støtte. Du kan sjekke din nyfødtes posisjon og den naturlige c-kurven på ryggen med hendene gjennom stoffet. En liten bæresele som er enkel å bruke for korte økter. 

3D-mesh er laget av 100% polyester, et supersoft, fleksibelt stoff som tørker raskt etter vask. Dette er et høyteknologisk, pustende stoff, så det holder seg behagelig kult når du går på babyen. De taktile kvalitetene til 3D-nettverket vårt forbedrer nærheten mellom deg og babyen din, og stoffets høye kvalitet sørger for at bæreseleen beholder formen, vask etter vask.

Når den nyfødte har vokst litt, kan du velge mellom å ha babyen med ansiktet inn mot kroppen eller ut mot verden. Babyen burde være minimum fem måneder før den vendes med ansiktet utover.

 

Produktegenskaper:

- Meget enkel å bruke

- Størrelsen og hodestøtten er fullt justerbare

- Super mykt tekstil

- God hodestøtte

 

Produktspesifikasjoner:

- Testet og tryg for 0-1 år (min 3,2 kg - 11 kg.)

- Fri for skadelige stoffer

- Øko-Tex standard 100, klasse1 for babyer.

- Europeiske EN 13209:2 2015 og amerikanske ASTM F2236 sikkerhetsstandarder.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede