Laster ...
SKU
088088

Bæresele Harmony, Babybjørn, Cream, 3D Mesh

Baby Carrier Harmony er det perfekte valget hvis du leter etter en myk strukturert og ergonomisk bæresele med en luksuriøs følelse. Et trykkavlastende midjebelte og polstret ryggstøtte og skulderstropper gjør Baby Carrier Harmony utrolig behagelig. 

Tilbudspris kr 1 839,20 Vanlig pris kr 2 299,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Bæresele Harmony, Babybjørn, Cream, 3D Mesh

Baby Carrier Harmony er det perfekte valget hvis du leter etter en myk strukturert og ergonomisk bæresele med en luksuriøs følelse. Et trykkavlastende midjebelte og polstret ryggstøtte og skulderstropper gjør Baby Carrier Harmony utrolig behagelig. Det supersoft nettet klemmer babyen din, og gir en konstant følelse av nærhet mellom dere begge. Baby Carrier Harmony er enkel å bruke og lett, og kan enkelt pakkes i barnevognen eller stellevesken.

Bæreselen er ergonomisk designet for å støtte hele babyens kropp. De sitter med brede ben fra hverandre og bunnen i en dyp stilling. Og når babyen vokser, kan du enkelt justere lengde, benstilling og seteområde for optimal komfort.
Unikt 3D Mesh er et høyteknologisk og mykt strukturert materiale. Den klemmer babyen din forsiktig og gir riktig støtte for rygg, nakke og hofter. 

Baby Carrier Harmony tilbyr hodestøtte i tre forskjellige posisjoner som du enkelt kan justere ved hjelp av popperne. Bruk posisjonen som gir best hode- og nakkestøtte, og lar deg enkelt føre tilsyn med babyen din.

International Hip Dysplasia Institute har evaluert Harmonisering av bæresele og anerkjenner det som "hoftevennlig" når det brukes i samsvar med instruksjonene. Dette betyr at bæresele gir riktig støtte for babyens hofter.

 

Produktegenskaper:

- Førsteklasses design og overlegen komfort – fra nyfødt og opp til 3 år

- Ergonomisk med trykkavlastende midjebelte og ryggstøtte

- Fleksibel hodestøtte som enkelt kan tilpasses barnet

- Ekstra myk, høyteknologisk mesh rundt barnet

- Barnet bæres foran innovervendt, utovervendt eller på ryggen din

 

Produktspesifikasjoner:

- Kan brukes til nyfødte (min. 3,2 kg) og opp til en alder på ca. 3 år (maks. 15 kg).

- 3D-jersey i 80% polyester, 16% bomull og 4% elastan

- OEKO-TEX Standard 100, klasse 1 for babyprodukter

 

Vaskeinstruksjoner:

Baby Carrier Harmony kan vaskes i maskin ved 40 ° C. Den bør vaskes separat, og den skal ikke tørkes i tørketrommel. Husk å bruke et mildt, miljøsertifisert og blekemiddelfritt vaskemiddel, og følg doseringsinstruksjonene nøye. Ikke bruk tøymykner, da dette kan forringe stoffets kvalitet og funksjonalitet.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede