Laster ...
SKU
930930

Bæresele, One, BabyBjørn, Denimblå, 0-3 år

Ergonomisk bæresele for både barn og forelder. One er utstyrt med solide hoftebelter og polstrede formsydde skulderseler for å gjøre det mer behagelig for foreldrene og bære barnet fra nyfødt og opp til 3 år.

Tilbudspris kr 1 799,10 Kjøpt løst: kr 1 999,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Ergonomisk bæresele for både barn og forelder. One er utstyrt med solide hoftebelter og polstrede formsydde skulderseler for å gjøre det mer behagelig for foreldrene og bære barnet fra nyfødt og opp til 3 år. Midjebeltet sørger for at barnets vekt blir fordelt på hoften, for å unngå rygg og skulderskader. One kan brukes på 4 forskjellige ergonomiske bæreposisjoner i hele bruksperioden.

Babyens hofte får riktig støtte og holdes i en optimal posisjon med beina vinklet utover. Dette gir god utvikling av hoften som er svært viktig de første månedene i babyens liv. Bæreselen er testet og anerkjent av The Internasjonal Hip Dysplasia som en “hip-healthy” bæresele.

One er anatomisk designet for å passe babyens utvikling og passer perfekt for nyfødte, med et innebygd spebarnsinnlegg. Dette betyr at du ikke trenger noe ekstra innlegg for å bruke selen fra nyfødt. Bæreselen kan rulles sammen og plasseres enkelt under vognen, i stellveske eller sekk når den ikke er i bruk. One er utviklet i samarbeid med barneleger. Og Baby Bjørn samarbeider med ledende barneleger, jordmørdre og barnepsykologer, da deres medisinske kompetanse er svært viktig, og de kommer med verdifull tilbakemelding ved utvikling av nye produkter.

4 bæreposisjoner:

1. Du kan bære din nyfødt i en høy posisjon med ansiktet vendt mot deg. En optimal posisjon for nyfødte som da sitter høyt opp på din brystkasse og nærme ditt hjerte. Dette gir øyekontakt og en viktig nærhet, og du kan følge med på babyens pust og holder luftveiene frie. Ben og armer kan beveges fritt og tillater babyen å utvikle muskler, motorikk og balanse.

2. Du kan også ha babyen i en lavere posisjon innovervendt, som passer fint for eldre babyer. Etter ca fire mnd. er det på tide å bruke den lavere posisjonen. For ekstra komfort kan benåpningen til babyen justeres.

3. Fra ca. 5 mnd kan du brette ned hodestøtten og ha barnet i en forovervendt posisjon, eller bytte mellom innovervendt og forovervendt posisjon. I denne alderen er babyens nakke, hofter og ryggrad utviklet nok til denne posisjonen. De fleste babyen har glede av å oppdage verden samtidig som de hviler trygt mot mamma eller pappa sitt bryst.

4. Fra 12 mnd. mnd kan du ha barnet på ryggen. Med barnet vendt innover, kan du svinge hele bæreselen rundt og over på ryggen. Skulderselene vil forbli mot kroppen som en lukket sløyfe, slik at barnet forblir sikret i hele prosessen. Enkelt, trygt og behagelig – alt i en enkel bevegelse.

 

One er utviklet i samarbeid med barneleger. Og Baby Bjørn samarbeider med ledende barneleger, jordmørdre og barnepsykologer, da deres medisinske kompetanse er svært viktig, og de kommer med verdifull tilbakemelding ved utvikling av nye produkter.

 

Produkt spesifikasjoner:

Alder: Fra nyfødt til 3 år (3,5 kg/53 cm – 15 kg/100 cm).

Minimumsalder utovervendt 5 mnd.

Maksimal vekt utovervendt 12 kg.

For nyfødt mellom 3,5 – 4,5 kg, bruk benstroppene for å stramme benåpningen.

 

Materiale:

One er produsert i materiale som er skånsomme mot babyens hud, det kan også trygt bite eller suge på stoffet. Stoffet er testet og godkjent i henhold til Øko-Tex® Standard 100 klasse. Altså fri for helsefarlige stoffer og allergener.

Trekk 60% bomull og 40% polyester.

Fôr 100% bomull og fôr midjebelte 100% polyester.

Padding 100% polyester og 90% polyester og 10% PU skum seler.

 

One serien samsvarer med EN13209-2 2005 sikkerhetsstandard for bæreseler.

 

Vaskeanvisning:

Vaskes på 40°c, separat og med mildt vaskemiddel. Må ikke tørkes i tørketrommel.

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede