Laster ...
SKU
5040

Tablet- og Setebeskytter, 4ME, Gråmelert

Universal bakseteorganisator med avtakbar Ipad-lomme er en praktisk løsning for å holde ting ryddig og organisert i bilen din. Denne organisatoren er designet for å passe de fleste seterygger og tilbyr et bredt spekter av funksjoner som vil gjøre reisen mer behagelig for både barn og voksne.

Tilbudspris kr 139,00 Vanlig pris kr 199,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En av de fremtredende egenskapene ved denne organisatoren er dens avtakbare iPad-lomme. Denne lommen er spesialdesignet for å holde en iPad trygt på plass, samtidig som den gir full tilgang til berøringsskjermen. 

Installasjonen av bakseteorganisatoren er enkel og problemfri. Med justerbare stropper og spenner kan du enkelt feste den til seteryggen på ønsket høyde og stramhet. Dette sikrer en sikker og stabil passform, uansett størrelsen på seteryggen.

Denne organisatoren er utstyrt med to mesh-lommer som er perfekte for å holde drikkeflasker innen rekkevidde. Enten det er vannflasker, juicebokser eller andre drikker, vil disse lommene holde dem trygt og bidra til å unngå søl i bilen. I tillegg har organisatoren en mindre mesh-lomme som kan brukes til å oppbevare mindre gjenstander som nøkler, lommebok eller mobiltelefon. På toppen av det hele er det en romslig lomme som kan brukes til å oppbevare kosedyr, tegnesaker eller andre favorittleker som barna dine vil ha med på reisen.

Med den avtakbare iPad-lommen, tilgang til berøring, justerbare stropper og spenner, samt praktiske lommer for drikkeflasker og oppbevaring av gjenstander, er denne Universal bakseteorganisatoren den ideelle løsningen for å holde bilen ryddig og organisert. Enten det er en kort kjøretur til dagligvarebutikken eller en lang familieferie, vil denne organisatoren bidra til en mer behagelig og stressfri reise for alle passasjerene.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede