Laster ...
SKU
2106750110

Bedside Crib, Maxi-Cosi Iora, Essential Graphite

Gi deg selv litt ro i sjelen etter en lang dag. Vær trygg på at babyen din sover i luksus bare en rekkevidde unna. Maxi-Cosi's Iora, er en sofistikert babyseng som er lett å justere, og har den mest komfortable madrassen babyen din noen gang kunne drømme om.

Tilbudspris kr 1 559,40 Kjøpt løst: kr 2 599,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Gi deg selv litt ro i sjelen etter en lang dag. Vær trygg på at babyen din sover i luksus bare en rekkevidde unna. Maxi-Cosi's Iora, er en sofistikert babyseng som er lett å justere, og har den mest komfortable madrassen babyen din noen gang kunne drømme om.

Maxi-Cosi Iora er en bedside crib; en krybbe eller babyseng med den beste komforten, i et lekkert design som passer like bra i stua som på soverommet. Den kan stå for seg selv, eller monteres inntil foreldresengen for nærhet og samsoving!

Et barns liv er fullt av førstegang. Men det kan være utmattende for dem! Det er ingen bedre måte for en baby å avslutte en spennende dag enn med en god natts søvn. Enten du trenger å mate dem, bytte bleie, eller til og med skifte laken midt på natten, ligger alt rett ved siden av deg, i Ioras store oppbevaringskurv. Dette betyr at du kan hvile hele tiden, og den lille kan drømme om alle minnene som ble gjort den dagen, akkurat som deg.

Klar til å gi den lille sin egen plass? Bare flytt Iora til babyens rom. Den komfortable madrassen og den solide rammen er perfekte til å fungere som en frittstående barneseng. Og babyen din kan fortsette å sove på sin egen, kjente seng.

Skla dere ut å reise? Iora kan også komme med deg. Det er lett å brette den sammen og bære den i sin egen reiseveske. For på slutten av dagen handler alt om komfort - uansett hvor du er.

Produktegenskaper:

- Iora kan justeres i 5 ulike høyder - Enkel samsoving slide-funksjon

- Passer perfekt inntil enhver foreldreseng

- Kan stå for seg selv på babyrommet eller i stua

- Foldbar og flyttbar: enkel å ta med på reise

- Reiseveske følger med

- Stor oppbevaringskurv under

- Mer tid til god søvn!

- Komfortabel madrass

- Reisepose inkludert

- Stor oppbevaringskurv

- Leveres med komfortabel madrass Denne co-sleeper krybben er laget for at barnet skal bli vant til sitt eget sovemiljø; først sammen med foreldrene (nærhet), og når den er klar for det så flytter du den inn på barnerommet - uten at barnet må bytte seng.

Produktspesifikasjoner:

- Vekt: 10,8 kg

- Mål: 33 x 50,3 x 83 cm

- Mål med innlegg: 74,8 x 55,4 x 96,4 cm

- Sengen kan brukes fra fødsel og opp til ca 9 kilo 

Vi hjelper deg!

  • Norges største babyutstyrkjede

    Norges største babyutstyrkjede

  • Få først – betal senere

    Få først – betal senere

  • Gratis frakt over 999,–

    Gratis frakt over 999,–

  • Mangeårig fagkunnskap

    Mangeårig fagkunnskap

  • Trygghet i de viktigste valgene

    Trygghet i de viktigste valgene

  • Alltid en Babycare i nærheten

    Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede