Laster ...
SKU
04102950

Beltesamler, 4ME

Universal Beltesamleren - den praktiske løsningen som tar sikkerheten til et helt nytt nivå.

Denne innovative beltesamleren er spesielt utviklet for å holde bilstolens integrerte belter riktig festet og strammet. Uansett om du bruker en ny bilstol eller har en eldre modell, vil Universal Beltesamleren sikre at beltene forblir i riktig posisjon under hele kjøreturen.

Tilbudspris kr 69,00 Vanlig pris kr 79,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Hva gjør Universal Beltesamleren så unik? Den er designet med tanke på enkel bruk og allsidighet. Den kan enkelt festes til de fleste typer bilstoler og kan justeres for å passe til ulike størrelser og aldre på barnet ditt. Enten du har en spedbarnsstol eller en fremovervendt bilstol, vil Universal Beltesamleren gi deg den nødvendige støtten for å opprettholde riktig belteposisjon.

Denne beltesamleren er ikke bare enkel å installere, men den er også utrolig holdbar og sikker. Den er laget av høykvalitetsmaterialer som er konstruert for å tåle langvarig bruk og sikre pålitelighet. Du kan være trygg på at beltesamleren vil opprettholde sin funksjonalitet og hjelpe deg med å opprettholde en høy sikkerhetsstandard for barnet ditt.

En annen fordel med universal beltesamleren er dens praktiske bærbarhet. Den er kompakt og lett å ta med seg, slik at du kan bruke den i ulike kjøretøy uten problemer. Enten du tar en lang familieferie eller bare skal på en kort kjøretur, kan du enkelt ta med deg beltesamleren og sikre barnets sikkerhet uansett hvor du er.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede