Laster ...
SKU
22140321

Bilstol, Axkid, Minikid 2 Premium Shell Black - 2022

Axkid Minikid 2 Premium er en prisvinnende bilstol som vokser med barnet. En bilstol som lar barnet ditt sitte bakovervendt opp til 6-7 år. Enkel montering, komfortabel posisjon og utmerket beskyttelse fra alle vinkler er noen av fordelene man får med Axkid Minikid 2.

Tilbudspris kr 3 449,00 Vanlig pris kr 5 499,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Minikid 2 Premium kommer nå i en oppgradert versjon – Axkid Minikid 2 (2022/23) kolleksjon! Den allerede lange ryggen er nå lengre med den oppgraderte nakkestøtten. Det lar barnet ditt sitte komfortabelt i Minikid2 enda lengre! Tekstilen er også oppgradert med et stretchy og formsydd stoff for enklere montering.

Enkel installasjon og sikker håndtering:

Mer enn 60% av bilstolene rundt om er på en eller annen måte montert feil. De unike selvstrammende forrankringsselene på Minikid 2 Premium gjør installasjonen smooth og setet kan vrikkes på plass. Takket være stroppene, kan du være trygg på at den daglige håndteringen og bruken av stolen ikke utgjør noe på sikkerheten da de selvstrammende forrankringsselene holder seg på plass og løsner ikke over tid (men beltemonterte stoler bør allikevel sjekkes jevnlig).

Komfortabel og sikker posisjonering
Axkid Minikid 2 Premium er unik på markedet med nakkestøtten som vokser med barnet ditt. Nakkestøtten og internselene justerer seg automatisk etter barnets størrelse og høyde. Dette gjør det enklere å sikre at barnet ditt sitter både trygt og komfortabelt i Minikid.

Beskyttelse fra alle vinkler
25% av alle alvorlige ulykker er kollisjoner direkte fra siden eller frontalkollisjoner med en sidevinkel. Det innovative sidekollisjonssystemet Axkid Side Impact Protection (ASIP) er utviklet sammen med det mest prestisjetunge krasjinstituttet i verden – ADAC i Tyskland. Ved en sidekollisjon er ASIP bygget for å deformere og absorbere kollisjonsenergien før den når barnet ditt.

Komfort for både barn og forelder
Ikke gå på kompromiss med komforten når du reiser med barnet ditt. Den multijusterbare helningsfoten lar deg justere bilstolen i fem forskjellige sikre og komfortable posisjoner for ditt barn, avhengig av alder, høyde og vinkelen på bilens sete. Om du behøver mer helling er helningsklossen vår som du får kjøpt separat en god mulighet, den gir 10 grader mer helling.

Prisvinner
Axkid Minikid 2 Premium har bestått verdens tøffeste krasjtest, Plus testen og har blitt tildelt “Bra valg” av Folksam. I 2020 ble Axkid Minikid 2 nevnt i topp 3 av Mother and Baby i den bakovervendte kategorien.

Vær oppmerksom på at selv om Axkid Minikid 2 Premium er godkjent fra 0-25kg, anbefaler vi alltid at du bruker en babystol til de aller minste. Bilstolen har ingen ISOFIX armer og skal alltid monteres bakovervendt med bilens belte og de medfølgende forrankringsselene.

Axkid Minikid 2 Premium er kjent for at barn kan sitte lengre bakovervendt og også for å ha reddet mange liv.

 

Produktspesifikasjoner:

- Bredde: 46 cm

- Høyde: 62 cm

- Dybde: 56 cm

- Vekt:11,4 kg

- Type: Bakovervendt bilstol

- Installasjon: Beltemontering

- Godkjent vekt på barnet: Opp til 25 kg

- Godkjent høyde på barnet: Opp til cirka 125 cm

- Sertifisering: ECE R44/04

- Plus Testet: Ja, opp til 25 kg

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede