Laster ...
SKU
22140320

Bilstol, Axkid, Minikid 2, Solid Moss - 2022

Axkid Minikid 2 er en prisvinnende bilstol som vokser med barnet. En bilstol som lar barnet ditt sitte bakovervendt opp til 6-7 år. Enkel montering, komfortabel posisjon og utmerket beskyttelse fra alle vinkler er noen av fordelene man får med Axkid Minikid 2.

kr 3 199,20
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Minikid 2 kommer nå i en oppgradert versjon – Axkid Minikid 2 (2022/23) kolleksjon! Den allerede lange ryggen er nå lengre med den oppgraderte nakkestøtten. Det lar barnet ditt sitte komfortabelt i Minikid2 enda lengre! Tekstilen er også oppgradert med et stretchy og formsydd stoff for enklere montering.

Minikid 2 – en sikker og romslig bilstol med smarte funksjoner. Minikid er designet med en svensk tankegang inn i sitt DNA som muliggjør bakovervendt opp til 6-7 år i et kompakt design.

Enkel installasjon og sikker håndtering
Mer enn 60% av bilstolene rundt om er på en eller annen måte montert feil. De unike selvstrammende forrankringsselene på Minikid 2 gjør installasjonen smooth og setet kan vrikkes på plass. Takket være stroppene, kan du være trygg på at den daglige håndteringen og bruken av stolen ikke utgjør noe på sikkerheten da de selvstrammende forrankringsselene holder seg på plass og løsner ikke over tid (men beltemonterte stoler bør allikevel sjekkes jevnlig).

Komfortabel og sikker posisjonering
Axkid Minikid 2 er unik på markedet med nakkestøtten som vokser med barnet ditt. Nakkestøtten og internselene justerer seg automatisk etter barnets størrelse og høyde. Dette gjør det enklere å sikre at barnet ditt sitter både trygt og komfortabelt i Minikid.

Beskyttelse fra alle vinkler
25% av alle alvorlige ulykker er kollisjoner direkte fra siden eller frontalkollisjoner med en sidevinkel. Det innovative sidekollisjonssystemet Axkid Side Impact Protection (ASIP) er utviklet sammen med det mest prestisjetunge krasjinstituttet i verden – ADAC i Tyskland. Ved en sidekollisjon er ASIP bygget for å deformere og absorbere kollisjonsenergien før den når barnet ditt.

Komfort for både barn og forelder
Ikke gå på kompromiss med komforten når du reiser med barnet ditt. Den multijusterbare helningsfoten lar deg justere bilstolen i fem forskjellige sikre og komfortable posisjoner for ditt barn, avhengig av alder, høyde og vinkelen på bilens sete. Om du behøver mer helling er helningsklossen vår som du får kjøpt separat en god mulighet, den gir 10 grader mer helling.

Prisvinner
Axkid Minikid 2 har bestått verdens tøffeste krasjtest, Plus testen og har blitt tildelt “Bra valg” av Folksam. I 2020 ble Axkid Minikid 2 nevnt i topp 3 av Mother and Baby i den bakovervendte kategorien.

Vær oppmerksom på at selv om Axkid Minikid 2 er godkjent fra 0-25kg, anbefaler vi alltid at du bruker en babystol til de aller minste. Bilstolen har ingen ISOFIX armer og skal alltid monteres bakovervendt med bilens belte og de medfølgende forrankringsselene.

Axkid Minikid 2 er kjent for at barn kan sitte lengre bakovervendt og også for å ha reddet mange liv.

 

Produktegenskaper:

- Internsele og nakkestøtte som automatisk justerer seg etter barnets høyde og størrelse

- Syv forskjellige posisjoner på nakkestøtten

- 5 hellingsposisjoner

- Ett-klikk-forlenget støtteben

- Selvstrammende forrankringsseler- Installasjon med beltemontering

- Avtagbar babypute inkludert

- Axkid Side Impact Protection (ASIP)

- Stretchy formsydd trekk som kan vaskes i maskinen på 30°

- Kompatibel med både små og store biler

- Godkjent i henhold til ECE R44/04

 

Produktspesifikasjoner:

- Bredde: 46 cm

- Høyde:62 cm

- Dybde:56 cm

- Vekt:11,4 kg

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede