• Hjem
 • Kampanjer
 • Bilstol, Axkid Minikid 3, Premium Granite Melange, 61-125 cm
Laster ...
SKU
22150122

Bilstol, Axkid Minikid 3, Premium Granite Melange, 61-125 cm

Axkid Minikid 3 er en revolusjonerende oppgradering av bestselgeren Axkid Minikid 2 som gjør det mulig å sitte bakovervendt opp til 7 år. Med forbedret sikkerhet, funksjonalitet og komfort vil barnet ditt ha den beste beskyttelsen helt opp til 125cm og 36kg.

Tilbudspris kr 4 390,00 Kjøpt løst: kr 5 499,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Minikid 3 er en sikker og romslig bilstol med smarte omfattende egenskaper. Minikid er designet med et svenskt tankesett i sitt DNA som muliggjør bakovervendt til 125cm og 36kg. For ekstra trygghet har Axkid Minikid 3 passert verdens tøffeste krasjtest – den svenske Plus testen.

Det kompakte designet på Axkid Minikid 3, gir barnet ditt mye benplass samtidig som den gir fleksibilitet til å montere i mindre biler. Avhengig av monteringen kan Axkid Minikid 3 gi barnet ditt hele 30cm med benplass.

Minikid 3 kan installeres i flere ulike posisjoner i bilen, uten bruk av ISOFIX. Designet gjør det mulig med tre bilstoler ved siden av hverandre, i tillegg til at du også kan ha et barn i forsetet (med avskrudd airbag).Bakovervendt enda lengre – En av verdens mest populære og prisvinnende bakovervendte stoler har nå 10cm (!!) lengre rygg og enda flere innovative egenskaper.

Maksimert og unik rekkevidde – Godkjent i henhold til R129, Plus godkjent, og passer bakovervendt til 7 år (125cm og 36kg).

Dynamisk hodestøtte teknologi – Hodestøtte som automatisk justerer seg i en trygg posisjon for ditt barns lengde og størrelse, eventuelt 14 ferdige posisjoner.

Montering på 60 sekunder – Enkelt system med selvstrammende forrankringsseler – bare vrikk stolen på plass.

Opp til 30cm benplass – Grunnet det kompakte, men romslige designet passer Minikid 3 selv små biler samtidig som den kan gi god benplass til barnet.

 

Fleksibel og tilpasset ditt barn og dine behov

Den dynamiske nakkestøtten og dens teknologi lar deg som forelder være helt trygg på at den justerer seg korrekt i forhold til ditt barns lengde og størrelse. Om du foretrekker å bruke de faste posisjoneringene, har den 14 forskjellige hakk.

Nakkestøttens design er også oppdatert med en mer V-form og utviklet med en kraftabsorberende teknologi som gir barnet ditt den beste sikkerheten i en eventuell kollisjon. V-formen på nakkestøtten gjør det også enklere for ditt barn å se ut av vinduet.

 

60 sekunders installasjon – Enkelt installasjons system

Mer enn 60% av alle bilstoler er på en eller annen måte montert feil og risikoen for feilmontering er høy. Derfor burde man alltid velge et sete med enkel montering – slik som Axkid Minikid 3.

Med en unik 6-stegs installasjons guide, kun en belteklemme og lave forrankringsseler der du kun behøver å vrikke stolen på plass, kan man si at knotete monteringer hører fortiden til. Visuell veiledning for installasjon av både bilstol og barn finner du avbildet på bilstolen.

For å forenkle installasjonen enda mer har vi sammen med applikasjonen BILT utviklet en enkel steg-for-steg 3D installasjonsguide for både bilstol og barn.

Etter at du har gått igjennom stegene både visuellt og igjennom den interaktive guiden garanterer vi en rask og sikker montering på ca 60 sekunder. Minikid 3 reduserer risikoen for feilmontering av både bilstol og innsetting av barnet og høyner både standard og sikkerhet for beltemonterte stoler på markedet.

 

En sikker og komfortabel bilstol for alle aldre

Ikke inngå kompromiss på komfort når du reiser med barnet ditt. Designet på bilstolen er oppdatert til en mer komfortabel og ergonomisk sitte og sovestilling. Sleep Well Systemet med helningsfoten i front bidrar til at du kan endre helningen til en komfortabel og trygg stilling for ditt barn avhengig av alder, lengde og vinkel på bilens sete.

Innlegget på Axkid Minikid 3 gir selv de minste barna en komfortabel og sikker stilling. Det nye designet på innlegget kommer i et komfortabelt memory foam i tillegg til mesh på baksiden for bedre luftsirkulasjon. Det ekstra innlegget er anbefalt å bruke når barnet er cirka 61-105cm.

 

Beskyttelse fra alle vinkler

Det innovative Axkid Side Impact Protection (ASIP) er utviklet sammen med det mest prestisjetunge krasj instituttet i verden – ADAC i Tyskland. I en sidekollisjon er ASIP laget for å absorbere kreftene og energien før den treffer barnet ditt.

 

Forskjellene mellom Minikid 3 Premium og Minikid 3

Minikid 3 Premium tilbyr høyere komfort med den ekstra paddingen i setetrekket. Premium versjonen har også matchende nakkestøtte, premium glidelåser og mesh på baksiden av stolen.


Produktspesifikasjoner:

- Type: Bakovervendt

- Rekkevidde: opp til 7 år

- Godkjent lengde: 61-125cm

- Godkjent vekt: opp til 36kg

- Godkjent i henhold til R129

- Installeres med beltemontering

- 5punkt internseler

- Avtagbart trekk – vaskes i maskinen på 30 grader

- Kompatibel med store og små biler

- Løst innlegg for barn mellom 61-105cm

- Plus Testet: Ja, opp til 125cm

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede