• Hjem
  • Outlet
  • Bilstol, Baby-Safe² i-size, Britax, Gaphite Marble, 40-83 cm
Laster ...
SKU
2000032124

Bilstol, Baby-Safe² i-size, Britax, Gaphite Marble, 40-83 cm

BABY-SAFE 2 i-SIZE følger barnet ditt fra fødsel til 15 måneder. Takket være det flyttbare innlegget for nyfødte og ligg flat-teknologien gir babystolen en ergonomisk stilling for spedbarnet og nok plass til å vokse til 83 cm høyde. Utformet i sin helhet for å holde barnet ditt trygt og komfortabelt på alle reiser.

kr 1 750,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Baby-Safe² i-size fra Britax overholder de nye forskriftene for barneseter ECE R129 (i-Size). Setet gir sikkerhet og komfort fra nyfødt og opp til ca. 15 mnd., mens det justerer seg etter barnet og beskytter det mens barnet vokser opp til 83 cm i høyden.

Stolen har nyfødtinnlegg, det vil si at spedbarnet får ekstra støtte som i tillegg absorberer støt i tilfelle kollisjon. Innlegget kan fjernes og nakkestøtten kan justeres for å tilrettelegge for barnets vekst. Stolen har patentert teknologi som trygt og behagelig lar barnet ha en god hvilestilling.

Musklene til et lite spedbarn er ikke utviklet nok, og en flatere hvilestilling er bedre mens en mer opprettet stilling er tryggere ved kollisjoner. Baby-Safe i-Size tilbyr en enkel løsning med den patenterte "lie-flat technology", når du justerer høyden på nakkestøtten, justeres hvilestillingen etter.

Når du kjøper en Baby-Safe²  i-Size, kjøper du all Britax sin forskning og forpliktelse til ditt barns sikkerhet, slik at du kan nyte alle din reiser med fullstendig sinnsro.

Godt å vite: BABY-SAFE 2 i-SIZE i kombinasjon med BABY-SAFE i-SIZE BASE og BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE har blitt testet av ADAC (ADAC Online 10/2018) og fikk vurderingen «BRA» og karakteren 1,7.

Produktegenskaper:

- Nyfødt innlegg med støtabsorberende pute som kan taes av og på.

- Overlegen puteteknologi for sidekollisjon (SICT) som skyver barnet vekk fra støtet i en kontrollert bevegelse og endrer sin form for å absorbere energien fra støtet. For å utnytte beskyttelsen, juster og fest SICT på den siden av barnesetet som er nærmest døra.

- "lie-flat technology" tilrettelegger for en mer behagelig og ergonomisk stilling for nyfødte spedbarn. Mekanisme lar deg justere hvor flatt barnet skal hvile i henhold til barnets høyde. Stillingen endres automatisk når du justerer nakkestøtten, skudlerstroppene justeres også i takt med nakkestøtten.

- Lett justerbar nakkestøtte og sikkerhetssele. Før du sikrer barnet ditt med sikkerhetsselen må du sørge for at nakkestøtten er i riktig stilling, rett over barnets skuldre.

- Kalesjen beskytter barnet mot sol (UPF 50+) og vind, både i bilen og på vognunderstellet.

- 5-punkts sikkerhetssele.

- Stolen løsnes enkelt fra basen eller vognunderstellet, bruk håndtaket bak babystolen for å låse opp og løft enkelt opp.

- Det justerbare håndtaket lar deg flytte den bakover og slik at du enkelt kan plassere barnet i stolen. Står stolen på gulvet anbefaler vi at du legger håndtaket helt ned for å hindre gynging.

- En indikator forteller deg når stolen er plasser riktig på basen eller sportsvognen.

- Trekket kan enkelt taes av og vaskes i maskin (følg vaskeanvisningen på produktet).

- Alle Britax babystoler egner seg for alle Britax-sportsvogner med Click & Go®-adaptere, også kompatible med sportsvogner fra andre kjente merker.

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (HxBxD): 58x44x67 cm.

- Vekt 4,8 kg,

- ECE R129 godkjent.

- 40-83 cm (nyfødt - 13 kg / Nyfødt til 15 mnd).

- Bakovervendt montering.

- Monteres på i-Size godkjent base eller bilens 3-punkssele.

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede