Laster ...
SKU
2000035090

Bilstol, Britax, Baby-Safe iSense, Frost Grey

En verdensnyhet fra Britax. iSense er det komplette modularsystem der du først bruker babystol og basen, før du senere, når stolen er utvokst, bruker samme basen til stol nummer 2. I tillegg har dette systemet 90 graders rotasjon!

kr 2 995,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

BABY-SAFE iSENSE kombinerer avansert beskyttelse med enestående innovasjon i komfort, både for deg og ditt spedbarn. Den er utstyrt med nøye plasserte smart-lys som slås av og på automatisk for å forenkle monteringen i bilen eller på barnevognen selv på mørke kvelder. Du kan også slå lysene på og av manuelt for å gi barnet ditt komfort og kunne se det selv når det er mørkt ute. Babybilstolen følger babyen din fra fødselen opp til 15 måneder og kan enkelt monteres på FLEX BASE iSENSE eller barnevogner som Britax SMILE III. Justerbare liggestillinger sørger for ergonomiske og trygge reiser til enhver tid.

BABY-SAFE iSENSE er utstyrt med tre forskjellige sett med smarte lys for å forenkle hverdagen. Monteringslysene tennes automatisk når det er nødvendig, og gjør det enda enklere å montere babybilstolen på basen eller barnevognen når det er mørkt. Sikkerhetslysene gir synlighet og syn når du går gjennom dårlig opplyste områder. Og de innvendige lysene lar babyen din se og bli sett.

BABY-SAFE iSENSE kan brukes fra fødselen opp til 15 måneder og gir koselig komfort til enhver tid. Nyfødt-innsatsen sørger for ergonomisk sikkerhet for de nyfødte babyene, mens den patenterte integrerte ligge-mekanismen gir den mest ergonomiske posisjonen i forhold til babyens høyde, og nakkestøtten kan justeres for å gi mer plass når babyen vokser.

Produktegenskaper:

- Passer fra 0-83 cm

- Passer på Britax Flex Base iSense

- 90graders rotasjon mot bildøren med Flex Base iSense

- Smart-belysning for enkel montering

- Patentert liggeteknologi for optimal komfort og sikkerhet

- Når setet er utvokst kan du benytte Dualfix iSense på samme basen.

- Nyfødtinnlegg for ekstra komfort/sikkerhet medfølger.

- Kan monteres/brukes både med og uten base. 


Produktspesifikasjoner:

- Vekt: 4,8 kg

- Høyde: 58 cm

- Bredde: 44 cm

- Dybde: 67 cm

* Base selges separat

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede