Laster ...
SKU
2000036752

Bilstol, Britax, Dualfix M i-Size, Indigo Blue ZS V22

DUALFIX M i-SIZE er en fleksibel oppfølger til enhver babystol – egnet for barn mellom 61 og 105 cm. Takket være 360-graders rotasjon, kan setet brukes både bakover- og fremovervendt. Og hvis du vrir setet 90 grader mot den åpne bildøren, går det som en lek å sette inn og spenne fast den lille. DUALFIX M i-SIZE vil imponere med sine flotte funksjoner, men også med sitt prisbelønte design – for en trygg og smart reise.

Tilbudspris kr 4 490,00 Vanlig pris kr 5 495,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

En babystol er et lett og bærbart alternativ for de første månedene av barnets liv, men etter hvert kan det være mer praktisk med et sete som kan bli igjen i bilen. Da vil du sette pris på den 360–graders rotasjonen, som gjør at du enkelt kan sette inn og spenne fast barnet. DUALFIX M i-SIZE er egnet for barn fra 61 cm og har tolv mulige posisjoner – bakover- og fremovervendt – og en justerbar støttebøyle for best mulig komfort opp til 4 år.

DUALFIX M i-SIZE har et stort antall innovative sikkerhetsfunksjoner; for eksempel det optimaliserte innvendige sidekollisjons-beskyttelsessystemet SICT sørger for overlegen sikkerhet i tilfelle av en sidekollisjon. Det patenterte Pivot Link ISOFIX-systemet sørger for at barnet ditt er best beskyttet i en ulykke, enten det er forfra, fra siden eller bakfra.

DUALFIX M i-SIZE er fullstendig utviklet, designet og produsert i Tyskland. Og det har bare blitt godkjent etter utallige tester i Britax moderne interne kollisjonstestanlegg. Slik kan vi garantere best mulig kvalitet for våre kunder. Og dette gjelder ikke bare for setekomponentene, men også trekk og stoff, alt er produsert i Europa. Det er for å sikre at dine og våre barn alltid er sikre på veien.

 

Produktegenskaper:

- Oppgradert design

- Integrert base

- Isofix

- Ideell liggeposisjon – takket være 12 hvileposisjoner

- Bakovervendt eller forovervendt

- 360-graders rotasjon – for enkel plassering og feste av sikkerhetssele

- Sidekollisjonsbeskyttelse (SICT inside)

- Produsert i Tyskland – for beste kvalitet og sikkerhet

 

Produktspesifikasjoner:

- 3 måneder - 4 år | 61 - 105 cm | 18 kg

- Forovervendt installasjon 76 - 105 cm ( vi anbefaler at barnet sitter bakovervendt så lenge som mulig)

- Bakovervendt installasjon 61 - 105 cm

- Dimensjoner (H x B x D) 48 x 44 x 74 cm

- Produktvekt 15 kg

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede