Laster ...
SKU
520004381

Bilstol, Cybex, Anoris T i-Size, Mustard Yellow

Dette er Anoris T i – Size, trygg, intelligent, fremtidsrettet. Passer for barn 15 mnd - 6 år. 

HØYESTE KARAKTER NOENSINNE!  ADAC har 17.05.22 testet Cybex Anoris T i-Size. Og med det beste resultatet noensinne (karakter 1,5 - svært god) kan vi offisielt kalle denne forovervendte (!) bilstolen med air-bag for den beste bilstolen noensinne! Testen er gjennomført med samme metoder hos ADAC som bakovervendte bilstoler. Les gjerne hele testen her (tysk): ADAC test 17.05.22

Se for deg en bilstol som kombinerer komforten til en forovervendt reise uten å gå på akkord med sikkerheten. Revolusjonerende Airbagteknologi holder barnet trygt i setet med god benplass som vokser med dem. 

kr 8 499,00
prisguiden badge
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Flere år med grundig forskning og hundrevis av tester gjør Anoris T i-Size til det optimale valget for å beskytte barnet ditt. Den støtter trygt det lille barnets følsomme hode, nakke og ryggrad - AirBag aktiveres umiddelbart bare når du trenger det.

 

CYBEX Anoris T i-Size -Første bilsete med full kroppskollisjonspute!

CYBEX Anoris T i-Size tilbyr omtrent 50 %* mer beskyttelse enn konvensjonelle forovervendte seter – takket være den integrerte kollisjonsputen for hele kroppen.

Et uanstrengt blikk gjennom bakspeilet er alt du trenger for å komme i kontakt med barnet ditt. Opplev mer passiv sikkerhet og komfort – med en forovervendt bilstol som gir enkel øyekontakt og nok benplass.

Oppdag enda flere funksjoner i Anoris T i-Size. Et forovervendt sete som gir uovertruffen sikkerhetsytelse når det gjelder aktiv og passiv beskyttelse.

Anoris T i-Size beskytter barnets følsomme hode og nakke ytterligere med Cybex sin Linear Side-impact Protection-system som absorberer slagkrefter i de energiabsorberende materialene i setets skall.

Anoris T i-Size har One-Click Impact Shield - en sikker og sømløs måte å sikre barnet ditt i setet. Opplev enkel ombordstigning og kjør med selvtillit, og vær vitende om at den lille hviler trygt i Cybex sin mest avanserte bilstol til nå.

Lyse og klare LED-indikatorer viser deg at setet er sikret og klart.

Produktspesifikasjoner:

- UN R129/03 i-Size

- Høyde: 76 - 115 cm

- Vekt: Max. 21 kg

- Alder: fra 15 mnd og opp til ca 6 år.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede