• Hjem
 • Bilstol
 • Bilstol, Cybex, Anoris T2 i-Size Plus, Mirage Grey
Laster ...
SKU
523001063

Bilstol, Cybex, Anoris T2 i-Size Plus, Mirage Grey

Opplev verden sammen takket være den forovervendte Anoris T2-i Size, uten at det går på bekostning av sikkerheten. Anoris T2 i-Size er verdensledende innen barnebilstoler med en helkropps C formet kollisjonspute med innebygd airbagteknologi. I en frontkollisjon utløses kollisjonsputen opp på milisekunder for å beskytte barnets hode, nakke, og kropp. Etter at barnet ditt har vokst ut av Cloud T i-Size, er Anoris T2 i-Size den ideelle etterfølgeren til det fyller 7år.

Anoris T2 er etterfølgeren av sikreste bilstolen noensinne; Anoris T, med toppkarakter 1,5 i ADAC test 17.05.22. Se vedlegg HER. 

kr 8 999,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 8 999,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Anoris T2 har en kompakt polstret kollisjonspute som rommer en smart utformet airbag som utløses bare når det trengs, det betyr at det er god plass for barnet ditt til å bevege overkroppen rundt for å leke eller lese. I et forovervendt bilstol så vil barnet ditt ha god benplass for å strekke sine stadige voksende ben for å unngå krampe på lengre reiser.

Foreldre kan holde et våkent øye via bakspeilet og lettere samhandle med barnet lettere, alt viktig for dets utvikling. Nyskapende stoff som gjør det 6x mer pustende, styrker luftventilasjonen, og holder barnet kjølig på varme dager, mens en uttrekkbar solseil skjermer dem fra solen. 

Sidekollisjoner forekommer i 25% av ulykkene, men den avanserte lineære sidekollisjonsbeskyttelsen til Anoris T2 i-Size reduserer støtkreftene med opptil 20 %, og overfører dem til bilsetets energiabsorberende skall og hodestøtte. Sidebeskyttelsen brettes ut automatisk når den tas ut av esken, en bekymring mindre når du installerer.

Sikkerhetsassistenten ombord hjelper deg med å installere setet og sikre barnet ditt hver gang. LED-indikatorer viser statusen til ISOFIX, lasteben, kollisjonspute og batteri.

Legg setet tilbake slik at barnet kan nyte en avslappende søvn på veien. Med tre hvileinnstillinger gjør det enkelt å finne den perfekte komfortable posisjonen. Hvis barnet ditt sovner sittende, hjelper et lett tilgjengelig justeringshåndtak deg til å lene setet tilbake uten å vekke det.

 

Produktegenskaper:

- Opp til 50% høyere sikkerhetsnivå

- Direkte interaksjon

- Frihet til å bevege seg

- Sikker passform, lett følelse

- Puster 6x mer

- Integrert solkalesje

- Avansert linær sidebeskyttelse

- Isofix

- Sentrale LED-indikatorer

- Perfekt sovestilling

 

Produktspesifikasjoner:

 - UN R129/03

- 76 – 125 cm, >15 mnd opp til ca. 7 år

- Maks 21 kg

- Dimensjoner: L 710 mm / W 440 mm / H 750 mm

- Bilstol 12 kg 

 

 

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede