Laster ...
SKU
523001144

Bilstol, Cybex, Cloud G i-Size, Moon Black

Det er viktig å prioritere sikkerhet og komfort for barnet ditt når du velger et bilsete. Cloud G i-Size babystol har funksjoner som ergonomisk design, 180° rotasjon, luftventilasjon og et ett-klikks frigjøringssystem som gjør det enkelt å ta av og på basen. Cloud G er utformet for å gi både trygghet og bekvemmelighet.

kr 2 795,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

CYBEX Cloud G i-Size har fleksibilitet, komfort og sikkerhet innebygd i sitt DNA. En spesialdesignet liggende flat posisjon støtter barnet ditt, både i og utenfor bilen, og hjelper kroppsstillingen når de vokser. Å få dem inn og ut av bilen er mye enklere takket være innovativ 180° rotasjon og et ett-klikks utløsersystem. 

Hold den lille trygt inne i sin egen lille verden takket være XXL solseil. Designet for å gi UPF50+ solbeskyttelse og holde dem trygt skjermet fra vinden.  All-round luftventilasjon inkludert spesielt mesh-stoff gir barnet en behagelig temperatur på hver reise.

Cloud G i-Size gir foreldre ekstra trygghet takket være det lineære sidekollisjonsbeskyttelsessystemet Plus som gir 15 % mer beskyttelse mot en sidekollisjon. 

Sertifisering for bruk i fly betyr at du kan holde den lille trygg på familieturer. Som en del av Modular G-familien passer Base G til både Cloud G i-Size og Sirona G i-Size småbarnsbilsete, og støtter barnet ditt til det er ca 4 år.

Base G passer både til Cloud G i-Size og Sirona G i-Size bilseter i G Line Modular System. Med en innovativ låsefunksjon som sikrer at Cloud G i-Size klikkes inn riktig, og støtter trygt barnets reise fra fødselen til ca. 24 måneder og med Sirona G i-Size småbarnsbilstol fra fødsel til smårolling. Base selges separat.

 

Produktegenskaper:

- Vokser med barnet

- Full solbeskyttelse

- Enkel overgang fra bil til barnevogn

- En base - To Seter

- 15% mer sidekollisjonsbeskyttelse

 

Produktspesifikasjoner:

- Lengde: 680 - 720 mm

- Bredde: 435 mm

- Høyde: 355 - 595 mm

- Vekt: 3,9 kg

- Alder ca 0 - 24 mnd ( 40 - 87 cm )

- Maxvekt barnet: 13 kg

- Regulering UN R129/03

 

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede