• Hjem
 • Bilstol
 • Bilstol, Cybex, Cloud T i-Size Plus, Platinum White
Laster ...
SKU
523000244

Bilstol, Cybex, Cloud T i-Size Plus, Platinum White

NYHET!

CYBEX Cloud T Plus i-Size bilsete for spedbarn er det perfekte valget for foreldre som ønsker et allsidig og praktisk bilsete. Når det brukes sammen med Base T, tilbyr dette spedbarnssetet en komfortabel og avslappet kjøreopplevelse. Det kan også brukes utenfor bilen, festet til en barnevogn som en del av et praktisk reisesystem, og gir maksimal komfort med sin ergonomiske flate posisjon.

kr 3 199,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En av de imponerende funksjonene ved dette bilsetet er den allsidige luftventilasjonen som sørger for en jevn og behagelig sittestemperatur uansett årstid. Dette er spesielt viktig for å holde spedbarnet komfortabelt og avkjølt under varme sommerdager eller varmt i kjøligere vær. Uansett værforhold kan du være trygg på at barnet ditt vil ha en behagelig opplevelse i CYBEX Cloud T i-Size.

I tillegg tilbyr dette bilsetet også en praktisk 180 graders rotasjonsfunksjon. Dette betyr at du enkelt kan snu bilsetet mot bildøren, noe som gjør det enklere å sette barnet inn og ta det ut av setet. Denne funksjonen sparer deg for bryderiet med å strekke deg over setet eller forstyrre barnets søvn når du skal ta det ut av bilen.

Det velprøvde lineære sidekollisjonsbeskyttelsessystemet (LSP) øker sikkerheten i tilfelle sidekollisjon. Sammen med spedbarnsbilstolens energiabsorberende skall, reduserer LSP-systemet støtkreftene med opptil 25 %. LSP kan også slås sammen hvis plassen i bilen er begrenset.

En høydejusterbar nakkestøtte har 12 posisjoner, som garanterer komfort og en sikker passform for ditt voksende barn. Med en integrert seleguide er justeringen enkel, sikker og tar bare sekunder.

Som grunnlaget for T-Line Modular System, kan Base T brukes med både Cloud T i-Size og Sirona T i-Size, for langvarig beskyttelse og allsidighet. Brukervennlige ISOFIX-utløserknapper gjør installasjonen intuitiv og enkel. (Base og Sirona T selges separat)

Uansett om du er ute på en lang biltur eller tar en tur med barnevognen, vil CYBEX Cloud T i-Size bilsete for spedbarn være en pålitelig følgesvenn. Den kombinerer komfort, sikkerhet og brukervennlighet i ett allsidig design. Velg CYBEX Cloud T i-Size bilsete for spedbarn og gi ditt barn den beste opplevelsen både i og utenfor bilen.

Cloud T Plus har et kvalitetsstoff som er slitesterkt og slitesterkt, men likevel mykt å ta på. Luftig polstring og 3D mesh-innlegg i sitteområdet gir ekstra pusteevne og reduserer svette

 

Produktegenskaper:

- Ergonomisk og komfortabel, uansett hvor du går

- Optimal pusteevne

- Enkel på- og avstigning

- Enkel overgang fra bil til barnevogn

- 25% mer sidekollisjonsbeskyttelse

- En base-to seter

- Full solbeskyttelse UPF50+

- Vokser med barnet

 

Produktspesifikasjoner:

- Aldersspenning: Fra fødsel til ca. 24 måneder

- Barnehøyde: 45 – 87 cm

- Barnevekt: Maks. 13 kg

- Godkjenningsforskrift: UN R129/03

- Stofftrekk kan maskinvaskes på 30°C

 

Produktkompatibilitet: ( selges separat )

- Base T

- Base Z2

- Sommeromslag

- Solskjerm

- Insektnett

- Regntrekk

- SensorSafe 4-i-1 Kit Spedbarn

- Snogga Mini 2

- Platinum Vinterfotpose Mini

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede