Laster ...
SKU
521001285

Bilstol, Cybex, Cloud Z, Flowers Beige

Cloud Z i-Size bilstol er lett, ergonomisk og gir god komfort. Cloud Z Plus i-Size er den naturlige etterfølgeren til det prisbelønte Cloud Q-konseptet, og det er nå 15 % lettere enn før. 

kr 3 499,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Cloud Z i-Size har et avtagbart innlegg for nyfødte, som sikrer en nesten flat liggestilling for spedbarnet. Dette bidrar til å redusere risikoen for at babyens hode tipper fremover mens han sover, noe som kan føre til alvorlige pusteproblemer. For å gi mer plass etter hvert som spedbarnet vokser, bør det nyfødte innlegget fjernes når barnet er høyere enn 60 cm.

Spedbarnssetet er utstyrt med optimalisert sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P.) Et system som – i kombinasjon med det energiabsorberende skallet – øker ditt barns sikkerhet vesentlig ved en eventuell sidekollisjon. For at det skal være enklere å få barnet inn og ut av bilen, kan setet svinges mot dørsiden på bilen takket være den nyskapende Base Z-rotasjonsmekanismen.

Cloud Z i-Size kan justeres til liggeposisjon utenfor bilen, og har 11 lettanpassede nakkestøtter med integrerte seleførere. For å gjøre det lettere å ta barnet ditt inn og ut av bilen, kan setet svinges til dørsiden av bilen, takket være den innovative Base Z-mekanismen. Basen inkluderer også kjøreretningskontroll (D.D.C.), som sikrer at barnesetet ikke kan vendes til fremovervendt stilling  (base selges separat).

En integrert, sammenleggbar XXL solseil gir førsteklasses sol- og vindbeskyttelse med UPF50+.

Cybex er ledende innen innovative barnesikkerhetsprodukter tilpasset urbane livsstiler og moderne foreldre. Cybex er en anerkjent leder innen barnesikkerhet, med merkets innovative tilnærming som fører til flere priser for deres banebrytende bilseter og barnevogner. Over Cybexs omfattende utvalg av barnevogner, bilseter og bærere er merkets DSF Innovation Principle tydelig: kombinasjonen av unik design, uovertruffen sikkerhet og kvalitet og intelligent funksjonalitet.

 

Produktegenskaper:

- Ergonomisk liggestilling

- 180 graders rotasjon

- Integrert lineære side-kollisjonsbeskyttelse

- Trekket kan vaskes i maskinen på 30°

- Kalesje UVP50+

 - Godkjenning: UN R129/02 (i-Size).

 - Høyde 45 - 87 cm.Vekt - max 13 kg

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede