Laster ...
SKU
523000381

Bilstol, Cybex, Sirona T i-Size, Mirage Grey

NYHET!

Opplev den ultimate reiseopplevelsen med CYBEX Sirona T i-Size bilsete. Dette setet gir barnet ditt den høyeste komforten og en rekke funksjoner som vil sikre en behagelig kjøretur uansett årstid. Med allround luftventilasjon kan du være trygg på at barnet ditt alltid vil ha en behagelig temperatur i setet.

kr 3 949,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En av de imponerende egenskapene til Sirona T i-Size er den jevne 360° rotasjonen, som gjør det enkelt å plassere barnet i setet og ta det ut igjen uten problemer. Du kan enkelt bytte mellom bakover- eller forovervendt kjøring avhengig av dine behov. Med bare én hånd kan du enkelt lene setet tilbake for å gi ekstra komfort på veien, og barnet ditt vil kunne slappe av under hele reisen.

Et nyfødt innlegg gir en nesten flat liggestilling, for sikker reise fra fødselen. Babyens hode holdes i den ideelle ergonomiske posisjonen, spesielt under søvn. Når babyen din blir høyere enn 60 cm, bør det nyfødte innlegget fjernes.

Et velprøvd system for lineær sidekollisjonsbeskyttelse (LSP) øker sikkerheten i tilfelle en sidekollisjon. Sammen med bilsetets energiabsorberende skall, reduserer LSP den innledende støtkraften med opptil 25 % (sammenlignet med samme sete uten LSP ved bruk av ADAC-testkriterier). LSP-systemet brettes bort hvis plassen i bilen er begrenset.

Sirona T i-Size vokser med barnet ditt takket være en høydejusterbar hodestøtte designet for å imøtekomme deres raske vekst. 12 forskjellige nakkestøtteposisjoner lar deg tilpasse bilsetet til barnets størrelse i løpet av de første fire årene, og gir jevn beskyttelse gjennom hele denne tiden.

Sirona T i-Size er et bakovervendt bilsete som gir overlegen ulykkesbeskyttelse, reduserer risikoen for hode- eller nakkeskader og forbedrer sikkerheten med 50 % (sammenlignet med samme sete fremovervendt; testresultater med 2022 ADAC-kriterier) . Ved en krasj skyves barnet mot seteskallet, hvor krefter fordeles og mister støtet. Bakovervendt er obligatorisk i minst 15 måneder (76 cm høy). Etter det kan du rotere Sirona T-Size forovervendt, men vi anbefaler bakovervendt kjøring i opptil fire år hvis mulig.

En sikker base for Sirona T i-Size. Base T er utstyrt med ISOFIX og et lasteben for rask og stabil installasjon. Brukervennlige utløserknapper har visuelle indikatorer som hjelper deg å bekrefte at basen er riktig satt opp. Oppsett er så enkelt som det blir, og bidrar til å sikre en trygg og komfortabel tur.

 

Produktegenskaper:

- God passform

- Stressfri boarding

- Intuitiv installasjon og forankring

- Pålitelig UPF50+ beskyttelse

- Vokser med barnet ditt

 

Produktspesifikasjoner:

- Lengde: 715 mm- Bredde: 430 mm

- Høyde: 680 mm

- Vekt stol: 15 kg

- Aldersspenning: Fra fødsel til 4 år

- Barnehøyde: 45 - 105 cm

- Barnevekt: Maks. 18 kg

- Godkjenningsforskrift: UN R129/03

 

Følgende er inkludert:

- Sirona T i-Size bilsete for småbarn

- Nyfødt innlegg

- Brukerhåndboken

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede