Laster ...
SKU
522002403

Bilstol, Cybex, Sirona Z2 i-Size, Soho Grey

Møt et bilsete som viser sikkerhet, bekvemmelighet og stil – Sirona Z2 i-Size bilsete for småbarn. Takket være den smarte 360° rotasjonsmekanismen er det enkelt å velge mellom den sikre bakovervendte eller den komfortable forovervendte stillingen.

kr 4 499,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Med Sirona Z2 i-Size bilsete er det også enkelt å gå inn og ut for barnet, siden setet nå kan roteres til dørsiden av bilen selv om det er tilbakelent. De bransjedefinerende sikkerhetsstandardene som CYBEX er kjent for, er sikret med det innebygde lineære sidekollisjonsbeskyttelsessystemet og energireduksjonsteknologi. Myke, komfortable og trygge turer for deg og barnet ditt er en selvfølge med Sirona Z2 i-Size.

Enhånds lenefunksjonen gjør det enkelt for foreldre å justere setet mens de holder den andre hånden fri. Sirona Z2 i-Size bilsete har 5 hvileposisjoner i både bak- og forovervendt modus, noe som øker komforten for å sove og reise.

Det integrerte Linear Side-kollisjonsbeskyttelsessystemet (LSP) til Sirona Z2 i-Size gir økt sikkerhet i tilfelle en sidekollisjon. I kombinasjon med det energiabsorberende skallet reduserer det kraften til en sidekollisjon med omtrent 25 %.

Den justerbare nakkestøtten har 12 posisjoner slik at den kan tilpasses barnets størrelse etter hvert som de vokser, og gir beskyttelse gjennom årene som bilsetet er i bruk.

 

(Passer til base Z og base Z2,  må kjøpes separat)

 

Produktegenskaper:

- Energireduserende teknologi

- Høydejusterbar hodestøtte

- Inkludert nyfødt innlegg

- Magnetisk belteholder

- Integrert LSP-system

 

Produktspesifikasjoner:

- Barnevekt: Maks. 18 kg

- Alder: Fra fødsel til ca. 4 å

- i-Size Norm, UN R129/03

- Barnehøyde: Fra 45 cm til 105 cm

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede