Laster ...
SKU
620000077

Bilstol, GB, Vaya 2, i-Size, Sapphire Blue

Som eneste forhandler i Norge presenterer Babycare modellen; Vaya 2 i-Size fra GB! 

GB / Goodbaby er eieren av merkenavnet Cybex, og GB er på det globale markedet er en av verdens største bilstolprodusenter med klare likhetstrekk til Platiumserien til Cybex. Her kan du sikre deg toppkvalitet og topp sikkerhet, til en meget god pris. 

Et nytt bilsete i GB Platinum-kolleksjon med førsteklasses sikkerhetsteknologi og en rekke foreldrevennlige funksjoner. Med en rotasjonsmekanisme på 360° gjør dette bilbarnestolen det enkelt å bytte fra bakover- til fremovervendt og tilbyr en komfortabel tur for barn opp til 105 cm (ca. 4 år).

Bilstolen leveres med integrert 360 base, så her kan du klikke den rett inn i Isofix feste i bilen din. 

Tilbudspris kr 2 299,00 Kjøpt løst: kr 3 499,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

For maksimal sikkerhet anbefales det å bruke Vaya 2 i-Size i bakovervendt stilling så lenge som mulig, opp til en høyde på 105 cm (ca. 4 år). Den innovative designen gir større barn en komfortabel tur med nok benplass. Fra en min. 76 cm høyde (ca. 16 måneder) kan Vaya 2 i-Size brukes fremovervendt.

Rotasjonsmekanismen på 360° gjør det enkelt å komme seg inn og ut av bilen, da setet kan dreies for å vende mot døren. Dette forhindrer ryggsmerter for foreldre og fremmer barnets uavhengighet.

Energireduksjonsteknologien reduserer krefter på halsen i en frontkollisjon. Den fremovervendte ER-Tech aktiveres når kreftene når sin fulle innvirkning i en frontkollisjon: hodestøtten glir ned, gradvis begrenser nakkens eksponering for slagkreftene, og låses deretter på plass.

Enten det er bakovervendt eller fremovervendt, øker Vaya 2 i-Sizes integrerte lineære sidekollisjonsbeskyttelsessystem (L.S.P. System) sikkerhetsnivået i tilfelle en sidekollisjon. L.S.P.-systemet kan brettes ut og reduserer kraften i en sidekollisjon.

Historien om GB Platinum serie: 

CYBEX stifter Martin Pos stakk hodet sammen med Jiř. Přibyl og Martin Imrich, stifterne av Koncern Design Studio for å kombinere deres viten om industrielt design. Tre kreative hjerner med en klar visjon: å utvikle et nytt designspråk for foreldre med de høyeste krav til estetikk og kvalitet. Martin Pos sier: »Tilnærmingen vi brukte når vi definerte CYBEX design-DNA var å finne inspirasjon gjennom designelementer fra fortiden og nytolke dem i dagens kontekst. Denne gangen derimot var definisjonen av den nye gbPlatinum merkevare var akkurat det motsatte; å bringe fremtiden inn i nåtiden«. Hans mål var å skape et designspråk inspirert av moderne, ikoniske high-tech design som samtidig formidlet et vennlig, elegant og intuitiv appell med en stor kjærlighet til hver minste detalj. 

Produktegenskaper:

- 360 grader rotasjonsmekanisme

- ER-teknisk

- Integrert Linære sidekollisjonsbeskyttelse LSE (L.S.P.-system)

- Nyfødtinnlegg

- Isofix installasjon med ett klikk

- Enhånds tilbakelenings-og rotasjonsfunksjon

- 12-posisjoners høydejusterbart hodestøtte

 

Produktspesifikasjoner:

- Lengde: 70 cm

- Bredde: 43 cm

- Høyde 63,5 cm

- Vekt bilstol: 14,9 kg

- Egnet for: Fødsel og opp til 18 kg. Fra fødsel og til ca 4 år. 45 - 105 cm

- Kan vaskes på 30 grader

- Bilsete unkl base, nyfødtinnlegg

- Isofix

- UN R129

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede