Laster ...
SKU
20400137

Bilstolpose, Easygrow, Lyng, Green

Easygrow Lyng bilstolpose er designet for at barnet skal ha en trygg og komfortabel kjøretur i bilsete. Posen puster godt samtidig som den er vindtett og vanntett. Med bruk av bilstolpose behøves ikke like mye klær og selene får dermed ligge tettere inn mot kroppen til barnet, som er viktig for sikkerheten i bil. 

kr 899,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Lyng bilstolpose er perfekt for deg som ønsker en lettere bilstolpose for vår, sommer og tidlig høst, med nøye tilpasset isolasjon. Materialene er valgt med tanke på at den skal være myk og komfortabel mot barnets hud.

Lyng bilstolpose er laget av ytterstoff i resirkulert polyester i tillegg til økologisk viskose av bambus. Bilstolposen åpnes enkelt og kan brettes ut til sidene og vekk fra barnet om det skull bli varmt, uten og måtte av med seler eller ut av stolen for å kjøle ned, praktisk på kjøretur.

Lyng bilstolpose har også en non-lock glidelås. Det vil si at den ikke låser seg i lukket tilstand, slik de fleste glidelåser gjøre. Non-lock på bilstolposen for å kunne raskt åpne posen ved behov for å få barnet fort ut.

 

Produktegenskaper:

- Herlig og myk bilstolpose

- Passer i bilstol, vogn og sykkelvogn

- Mulighet for å åpne i bunnen

- Non-lock glidelås for rask åpning

- Resirkulert polyester og økologisk viskose av bambus

- Universal

- Vindtett

 

Produktspesifikasjoner:

- 100% bomull mot barnet

- Pustende 3000g/m2/24h

- Vanntett 3000mm

- Rudolf ECO Bionic Finishing

- OEKO-TEX® Standard 100 (21.HCN.45383

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede