Laster ...
SKU
UB10009

Bleiebøtte, UBBI, Turkis

Ubbi bleiebøtte er et produkt som er designet for å imøtekomme behovene til miljøbevisste foreldre når det gjelder avfallshåndtering av bleier. Ubbi bleiebøtte er laget av stål, noe som bidrar til å oppnå maksimal luftkontroll. Dette hjelper til med å redusere lukt fra brukte bleier og holder det omkringliggende miljøet friskere.

Tilbudspris kr 799,00 Vanlig pris kr 999,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Ubbi bleiebøtte har tettende gummipakninger på innsiden av lokket for å sikre at lukten blir låst inne i bleiebøtten. Dette bidrar til å redusere luktspredningen i hjemmet. Ubbi bleiebøttehar også et skyvelokk, som gir en jevn og rask åpning når det er på tide å kaste bleien. Dette gjør det praktisk og enkelt for foreldre å kvitte seg med brukte bleier.

En av fordelene med Ubbi bleiebøtte er at det kan brukes vanlige plastposer eller miljøvennlige tøyposer for å inneholde bleiene. Dette gir fleksibilitet til foreldre som ønsker å velge den beste løsningen for deres behov. Ved å bruke vanlige plastposer eller tøyposer blir lasting, bruk og tømming av bleiebøtten enkelt og rimelig.

Ubbi bleiebøtte er utformet med tanke på funksjonalitet og brukervennlighet. Den har en barnesikker lås, som bidrar til å hindre uønsket tilgang til bleiene for små barn. Bleiebøtten kommer også i et bredt spekter av farger, slik at foreldre kan velge en som passer til deres personlige preferanser eller interiørdesign.

På grunn av sin gjennomtenkte design og funksjonalitet, samt fokus på miljøvennlighet, har Ubbi bleiebøtte blitt et populært valg blant foreldre som ønsker en praktisk og effektiv løsning for bleieavfallshåndtering.

 

Produktegenskaper:

- Pulverlakkert stål.

- Tette gummipakninger.

- Innovativt skyvedeksel.

- Ingen spesielle poser trengte.

- Miljøvennlig.

- Barnesikker.

- Trygg, komfortabel og rimelig.

- Enkel å bruke og tømme.

- Holder ca. 35 bleier.

- Prisvinnende design.

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (HxBxD): 50 (55 cm inkludert håndtaket)x22x34 cm.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede