• Hjem
  • Barnevogn
  • Britax Smile III Ink. Bag, Frost Grey/Brown + Primo bilstol
Laster ...
SKU
PACK-S3-FB-PRIMO-GREY-1

Britax Smile III Ink. Bag, Frost Grey/Brown + Primo bilstol

SMILE III, som er basert på Britax Römers fire ganger test-vinner*, hjelper deg med å ta vare på det som betyr aller mest – barnet ditt. Med en bredde på 57 cm, byr dette designet på mange reisealternativer når du og barnet er på tur, uansett om dere ferdes i travle bygater, eller på humpete landeveier. Og det gjør den helt til barnet veier 22 kg! I denne pakken får du også med Primo babystol, som kan klikkes rett på vognen! Genialt! 

* BRITAX SMILE 2, PriceRunner Sweden AB, Best i test 2016, 2017, 2018, 2019

kr 8 990,00 Vanlig pris kr 11 785,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Britax Smile III - Barnevogn - Frost Grey/Brown

Med sitt smale design, bare 57 cm bredt, er SMILE III perfekt for å komme seg lettvint rundt både på shoppingsentre og selv de smaleste, mest folksomme stedene. 

De sentralt plasserte støtdemperne på understellet og forhjulene gir en behagelig trilletur uansett terreng. Ingenting vil forstyrre den lille, enten du går på brosteinsbelagte gater eller langs landeveien. Ryggstøtten kan med et enkelt håndgrep justeres fra sittende til liggende posisjon slik at barnet ditt alltid har det komfortabelt. Det er også beskyttelse på sidene. Ved å slå ned den justerbare fothvileren og ryggstøtten, får man også plass til en myk bag. Ved hjelp av det vendbare setet kan barnet enten se på deg, eller utforske verden rundt seg. Dermed har du alltid et lykkelig barn uansett hvor du går. Takket være de store lufthjulene, er sportsvognen alltid lett å manøvrere uansett terreng. Barnet får en like rolig tur både på grus og på landevei.

Forhjulene er svingbare for enkel manøvrering mellom smale butikkhyller, eller låsbare for bruk i ulendt terreng. Håndtaket er mykt, gir godt grep, og kan enkelt justeres i høyden etter behov. Håndtaket og frontbøylen er trukket med lærimitasjon, og gir vognen et fasjonabelt og luksuriøst utseende. Takket være den ekstra store kalesjen med solfaktor 50+ er barnet ditt alltid beskyttet på solfylte dager. I tillegg sørger det store ventilasjonsvinduet for luftsirkulasjon på varme dager.

Den glidende selestrammeren sørger for at du enkelt kan justere selen selv mens barnet sitter i sportsvognen. Det er ikke nødvendig å tre selen. I tillegg gir polstringen på selene over brystet ekstra komfort. Enten om du går på en lang dagstur eller om du må gjøre noen ærender, kan varekurven tåle 7 kg med alt du trenger av bleier, ekstra klær, leker, godbiter og dagligvarer. Bremsen virker på begge bakhjulene for sikker og stabil stopp, og har en indikator som viser om den er av eller på. For komfortabel bruk kan bremsen også utløses fra toppen, slik at skoene dine ikke blir skitne eller slitte. Takket være den 48 cm lange ryggplaten vil barnet ha både nok plass til å vokse og til fortsatt å ha glede av en tur i sportsvognen. Sportsvognen er utstyrt med 3M™ -reflekser hele veien rundt for bedre synlighet i mørket. Den har reflekser både på trekket foran, rundt bagen og på hjulene.

Minneknappene på bagen til SMILE III er perfekte når du ønsker å fjerne den fra sportsvognen uten å forstyrre barnet. For å enkelt løse ut bagen kan du trykke på knappene en etter en, og så løfte den av. De hendige indikatorene vil også vise om bagen er sikkert koblet til. Når du er ute og kjører med barnet er det godt å vite at SMILE III -bagen kan brettes helt flat for å få plass i bilens bagasjerom. Dette gir bedre plass til andre ting, mens du fortsatt kan ta med deg bagen for å gi barnet bedre komfort.


Britax Primo - Babystol

Babybilstolen Primo tilbyr enkel og sikker installasjon. Primo er praktisk, behagelig og lett å bære. Myk polstret hodestøtte og formet støttepute gi en naturlig sovestilling, støtteputen tas ut når blir for stort. De polstrede sidevangene gir beskyttelse og sørger for at babyen er komfortabel og trygg.

For å gjøre det så enkelt og allsidig som mulig kan PRIMO også monteres på PRIMO BASE (selges separat). Siden den veier så lite, er det lekende lett å flytte babystolen mellom bilen og trillevognen. Du fester raskt og enkelt babystolen på en enhver barnevogn fra Britax Römer som är CLICK&GO kompatibel.

Produktegenskaper:

- Dype polstrede sidevanger, som ytterligere absorberer støt fra sidekollisjoner og reduserer risikoen for at barnet ditt tar skade.

- Mykt polstret hodestøtte som holder barnets hode i en komfortabel stilling.

- Integrert ryggpute sikrer også en naturlig liggende og ergonomisk posisjon, når barnet vokser kan denne fjernes for å gi bedre plass.

- Solskjerm beskytter barnet mot sol (UPF 50+), ikke festet til håndtaket som gjør at du kan holde stolen mens skjermen er i bruk.

- Justerbart håndtak som gir god tilgang til barnet, når stolen står på gulvet anbefaler Britax at håndtaket legges helt tilbake for å hindre gynging.

- Trekket kan enkelt tas av og vaskes, følg vaskeanvisningen på produktet.

- Stolen klikkes enkelt på basen eller monteres med bilens 3-punktsbelte (base kjøpes separat).

 

Produktspesifikasjoner:

- Bakovervendt installasjon: 0-13 kg

- Produktvekt bilstol: 4 kg.

- Dimensjoner bilstol (HxBxD): 53,5x44x62,5 cm.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede