Laster ...
SKU
522001067

Cybex, Eezy S Twist+ 2- Nature Green

Eezy S Twist 2 er en allsidig urban barnevogn med en rekke gjennomtenkte funksjoner som gjør turene til familien raskere, enklere og morsommere. Ved hjelp av én hånd kan setet vris 360°, slik at det blir en lek å bytte mellom at barnet ser mot forelderen og fremover.

kr 4 899,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Eezy S Twist 2 er en allsidig urban barnevogn med en rekke gjennomtenkte funksjoner som gjør turene til familien raskere, enklere og morsommere. Ved hjelp av én hånd kan setet vris 360°, slik at det blir en lek å bytte mellom at barnet ser mot forelderen og fremover. Siden Eezy S Twist 2S er en del av SLine 4-i-1 reisesystem, kan den også brukes med en Cot S, en Cocoon S eller et CYBEX spedbarnssete – ende større valgfrihet på turen videre. Når turen er over, kan du dessuten ved hjelp av bare én hånd slå Eezy S Twist 2 sammen til en kompakt frittstående pakke som måler 68 x 45 x 32 cm.

 

Produktegenskaper:

- Én hånd er alt du trengerfor å legge ned ryggen til flat liggestilling. Dermed kan du bruke den andre hånden til å holde barnet tett inntil deg.

- Beskytt barnet ditt mot elementene med en Supreme XXL solkalesje laget av et beskyttende stoff med UPF50+.

- Den integrerte benstøtten sikrer behagelige og ergonomiske sitte- og liggestillingeri barnevognen, og kan justeres med én hånd.

- Nyten myk og behagelig tur på mange typer underlag med fjæring i alle hjulene – full bevegelsesfrihet for deg og uforstyrret søvn for barnet ditt.

- Eezy S Twist 2 kan slås sammen til en kompakt frittstående enhet som måler bare 68 x 45 x 32 cm og erlett å stue bort og oppbevare.

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner: L: 805 mm / B: 450 mm / H: 1030 mm.

- Sammenslåtte dimensjoner: L: 680 mm / B: 450 mm / H: 320 mm.

- Vekt: 8,3 kg.

- fra fødsel til ca 4 år

- maks vekt 22 kg

 

Tilbehør som kan kjøpes separat:

- Adapter til barnesete

- Adapter til bag

- Regntrekk

- CocoonS

- Fotmuffe

- Snøgga

- Snacksbrett

- Koppholder

- Parasoll

- Reiseveske

 

 

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede