Laster ...
SKU
7022

Piggdekk til barnevogn, reTyre, Grippy Winter, 10-12,5″

Grippy Winter - Avtagbart piggdekk for barnevogn! Passer alle vognhjul mellom 10 og 12,5 tommer.

Produktet kan benyttes på alle 4 hjul, men vi anbefaler at løsningen benyttes på begge bakhjulene. Dette skal være tilstrekkelig for et godt vinterfeste til din barnevogn. 

kr 349,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Vær trygg på at barnevognen ikke sklir bakover eller sidelengs i glatte bakker. Grippy vinterdekk har 50 pigger og gjør at du er 100% sikker på isen. Tilpass for forholdene og skift når du trenger det. Med Grippy vinterdekk unngår du å ta med deg skitt og snø inn i huset og inn i bilen.

Grippy winter passer de fleste barnevogner og kan enkelt tilpasses ved å klippe over en av de markerte linjene. Dekket festes enkelt med borrelås. Grippy winter er laget for vinterforhold! Grove knaster og vintergummi sørger for en behagelig og trygg tur på snø og isete veier.

Grippy winter kan brukes på alle 4 hjul, men vi anbefaler at de benyttes på bakhjulene. Dette skal være tilstrekkelig for et godt vinterfeste til din barnevogn.

reTyre er et norskutviklet modulært dekksystem som gir syklister friheten og fleksibiliteten til å sykle når som helst og hvor som helst, uansett erfaring. 

 

Produktegenskaper:

- 50 pigger

- Ekstra trygghet på glatte veier

- Byttes på 30 sekunder

- Festes enkelt med borrelås

- Passer de fleste barnevogner

- Laget for vinterforhold

- Antall i denne pakken: 1 stk

 

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede