Laster ...
SKU
AC148

Elektrisk Flaskevarmer, Dr Brown

Varm flasker og matglass raskt og trygt - og steriliser - ved hjelp av dampvarme med Dr. Brown's™ Deluxe Bottle Warmer & Sterilizer. Elektrisk flaskevarmer som passer til både standard- og wideneck flasker.

kr 899,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Smarte funksjoner inkluderer et brukervennlig programmerbart LCD-kontrollpanel med oppvarmingsinnstillinger for en rekke flasketyper, størrelser og starttemperaturer. Den nye designen tilbyr et lettlest tastatur med både lyd- og visuelle varsler som gir deg beskjed når en oppvarmingssyklus er fullført. Deluxe Bottle Warmer handler om sikkerhet først, ved hjelp av elektrisk damp for å forsiktig varme flasker. I tillegg har den en automatisk avstengning 60 sekunder etter at en syklus er fullført.

 • Hørbar alarm med automatisk avstenging forhindrer overoppheting

 • Ny LCD-skjerm med ett-knapps start- og siste innstillingsminne for raskere oppvarming

 • Stort vannreservoar varmer opp flere flasker før påfylling

 • Sikker sterilisator eliminerer 99,9% av bakterier, mugg og gjær som forårsaker trøst fra deler, smokker og en hel flaske

 

Dr Browns Elektrisk Flaskevarmer som er forhåndsprogrammerte innstillinger for oppvarming av forskjellige typer flasker, størrelser og start-temperaturer. Hørbar alarm med automatisk avstenging forhindrer overoppheting. Ny LCD-skjerm med en startknapp og minnefunksjon sørger for raskere oppvarming. Stor vanntak som kan sterilisere flere flasker før man må etterfylle vann. Sikker sterilisering som dreper 99,9% av hosholdningens bakterier på deler, smokker og flasker. Passer alle Dr Browns flasker, samt de fleste andre tåteflasker. 

I bruksanvisningen står at man skal benytte destillert vann. Her skal man huske på at i utgangspunktet er bruksanvisingen skrevet av amerikanere for hele verden. De har da ikke tenkt på at land som Norge har mer enn god nok vannkvalitet i spingen, og ikke har behov for å destillere vannet.Noen plasser har imidlertid mye kalk og mineraler i vannet sitt (noe som selvsagt ikke er farlig for oss mennesker) og denne kalken/mineralene kan føre til ett belegg som legger seg på varmeplatene i elektriske artikler. I disse tilfellene hvor det er mye kalk og mineraler i vannet kan det være en ide å koke vannet først, for å redusere mengden med belegg.

 

Husk at man for å bevare produktet (gjelder også sterilisatorer) må man følge rengjøringsprosedyrene som beskrevet i bruksanvisningen;
Bruk 50ml klar eddik med 100ml med kokt vann og kjør oppvarmingsprosessen som vanlig i 6 minutter. Skyll så godt etterpå. Denne prosessen bør man gjøre kanskje en gang i måneden, men bruker man den hver dag og flere ganger om dagen kan det være lurt å gjøre rengjøringsprosessen oftere.


NB! Det er også viktig at man tørker flaskevarmeren eller lar den lufttørke dersom du ikke bruker den hver dag. Tips; har du brukt den, la lokket så oppe til neste gang

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede