• Hjem
  • Dunpose, Urban melert, Voksi
Laster ...
SKU
3132600

Dunpose, Urban melert, Voksi

TESTVINNER! Høy score på det meste! Voksi ® Urban får klart høyest score blant de seks vinterposene SIFO testet for Foreldre & Barn i 2011. Denne posen briljerer på de fleste testmomentene, deriblant vannavstøtende evne, varmeisolasjon, brannsikkerhet og endring etter vask.
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

BEST I TEST!
Voksi ® Urban er en Voksipose ® i dun og ull. Moderne fargekombinasjoner som vekker oppmerksomhet, kombineres med varmende dun og ull materialer som puster. Voksi ® Urban ble BEST I TEST i 2011!

Les mer om testen her

Underdelen er i 100% ull
Overdelen i 90% dun og 10% fjær og underdelen i 100% ull, gjør Voksi ® Urban til en slitesterk pose som holder ditt barn varmt og tørt.

Leveres med forlengerdel
Voksi ® Urban to overdeler, en kortere og en lengre, som gjør at posen kan brukes til barn mellom 0 og ca 6 år. Det er også mulig å ta bort overdelen å bruke posen som et leketeppe. Nederst på posen er det en glidelås som kan åpnes for å lufte føttene.

Antiskli
Bak på vognposen er det tre antisklimatter som hindrer vognposen å skli i vognen. Vognposen leveres også med en pingvinpute, som er avtagbar og kan vaskes.

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Dunpose, Urban melert, Voksi

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede