Laster ...
SKU
534511

JetKids™ by Stokke® BedBox, Stardew, Cappuccino

Limited Edition - kun for Babycare.no! 

Her får du en BedBox™ i en absolutt nydelig Cappucino farge. Babycare.no har i et samarbeid med den anerkjente Nordstrom kjeden i USA, spesialbestilt en limited edition av Bedbox fra Stokke som vi er helt alene om i Europa. Ønsker du noe spesielt til ditt barn, så er det denne du skal ha. Fargen passer begge kjønn akkurat like godt. Begrenset antall. 

Med BedBox™ kan du være trygg på at barnet ditt vil ha en behagelig og avslappende flytur. Uansett om det er en lang  reise eller en kort innenlandsflyvning, vil denne sittekofferten gi barnet ditt muligheten til å hvile og sove på en komfortabel måte. Med sin skandinaviske design og smarte funksjoner er BedBox™ det ideelle reiseutstyret for familier som ønsker å gjøre reisen mer behagelig for sine små.

Tilbudspris kr 1 499,00 Kjøpt løst: kr 2 019,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 1 499,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Unikt design i en limited utgave. 

JetKids by Stokke® BedBox Stardew er en variant av JetKids BedBox, som er en reisekoffert og sitte- eller soveplattform for barn under flyreiser. Denne spesifikke varianten er designet i samarbeid med Stardew, en populær indie-farmingsimulator for dataspill.

BedBox™ er en unik og innovativ sittekoffert som er spesielt utviklet for å gi barn en komfortabel reiseopplevelse. Dette banebrytende reiseutstyret skiller seg ut som verdens eneste koffert med både en seng og en fotstøtte, spesielt designet for bruk under flyvninger. Med sin kombinasjon av skandinavisk design og praktiske funksjoner er BedBox™ virkelig uunnværlig for alle reisende med barn.

Når du er på farten, kan det være utfordrende å sørge for at barna får den nødvendige hvilen de trenger. Med BedBox™ trenger du ikke bekymre deg for dette lenger. Kofferten er utstyrt med en smart og ergonomisk uttrekkbar seng, som kan gjøre en lang eller kort flytur til et behagelig hvilested for barnet ditt. Den gir en myk og støttende overflate der de kan slappe av og sove, uansett hvor de befinner seg i verden.

I tillegg til den komfortable sengen kan BedBox™ også brukes som en praktisk fotstøtte. Ved å justere høyden på setet, kan barnet plassere føttene på fotstøtten og oppnå en avslappende og ergonomisk riktig posisjon. Dette bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og reduserer eventuell ubehagelig hevelse i bena som kan oppstå under lange flyreiser.

BedBox™ er morsom og funksjonell med rikelig med oppbevaringsplass til barnets ting. Når kofferten er pakket, kan smårollinger sitte på den (eller du kan dra barnet på den) gjennom flyplassterminaler for stressfri transport. Ombord på flyet kan BedBox™ forvandles fra en koffert til en seng i fem enkle trinn. Egnet for barn fra 2-7 år under flyvninger, og som sittekoffert fra 3 år. Godkjent av mange flyselskaper*. 

 

Følgende er inkludert: BedBox™, Madrass og sideputer, justerbar rem og to ark med dekorative klistremerker (gjør Bedbox™ personlig med klistremerkene før avreise).

 

Produktegenskaper. 

- Romslig innside til oppbevaring av det barnet trenger på reisen. Praktisk oppbevaringsrom inne i lokket.

- Støtdempende svinghjul foran muliggjør utmerket manøvrering.

- Justerbar universalrem gjør det mulig å bære eller dra Bedbox™.

- Håndtak øverst som barnet kan holde i mens det sitter på.

- Til bruk på fly, tog og ferger, hvor en utvidelse av setet er praktisk.

- Universalmodell som passer de fleste standard økonomiseter.

- Det utvidbare lokket forlenger setet for å skape en større overflate.

- Madrassen og sideplatene skaper en behagelig plass i setet.

- Setebeltet kan brukes enten barnet ligger eller sitter.

 

Produktspesifikasjoner: 

- Egnet for barn i alderen: fra 24 ~ til 84 (måneder)

- Egner som sittekoffert fra 3 år.

- Volum (liter):20 / 5.3

- Vekt (kg/lbs):3 / 6.6

- Produktstørrelse: i cm:46 x 20 x 36 / 18.1 x 7.9 x 14.2

 

*Sjekk alltid med flyselskapet du skal benytte om produktet er godkjent.

 

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede