Laster ...
SKU
520004153

Løpevogn, Cybex, Avi One, All Black

Avi One- den ultimat løpevognen! Avi er designet for alle dine fremtidige løpeturer med barnet ditt, og er lett og strømlinjeformet for utmerket løpeytelse i urbane gater og grønne parker.  Avi: Gir deg friheten til å trene med samme lidenskap og stil som du bringer til alle andre deler av livet ditt.

Tilbudspris kr 4 549,30 Vanlig pris kr 6 499,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Avis lette aluminiumsramme og luftfylte dekk gjør hver kjøring utrolig jevn og befriende. Det er så gøy at du allerede etter hver økt gleder deg til neste. I løpet av sekunder kan Avi brettes sammen til en ultrakompakt pakke med bare én hånd. Alle hjul fjernes enkelt uten behov for verktøy, for en ultrakompakt foldet størrelse på 89 cm x 58,5 cm x 25 cm.

Det ergonomiske styret er designet for effektiv styring og kan justeres for å passe din høyde. Den kan styres med én hånd, slik at den andre armen er fri til å svinge naturlig for uanstrengt løping. Avis håndbrems hjelper deg å variere vognens hastighet for å møte tempoet ditt – og hjelper deg å opprettholde en ideell løpestil. Uansett vær er silikongrepet på styret sklisikkert uten å være klebrig. Silikonmaterialet er også støtdempende og behagelig å holde.

Den forsterkede ryggstøtten holder barnet ditt komfortabelt og trygt. Luftfylte dekk holder kjøreturen jevn mens myk bakfjæring absorberer alle ujevnheter på veien – du og barnet ditt vil nyte eksepsjonell komfort.

Refleksdetaljer gir deg ekstra synlighet utendørs. Når de er opplyst, hjelper de deg å skille deg ut og gjør deg tryggere når du velger å løpe. En XL solseil laget av UPF50+ beskyttende stoff beskytter barnet ditt mot vær og vind. Den inkluderer et visir og et nettingvindu som lar deg sjekke barnet ditt mens du er på farten.

 

Produktspesifikasjoner:

- Fra 6 måneder opp til 22 kg (ca. 4 år)

- Vekt (Avi ramme og setepakke): 10,6 kg

- Maks. Barnehøyde: 111 cm

- Stofftrekk kan maskinvaskes på 30°

 

Inkludert:

- Avi ramme

- Setestoff

- Kalesje

- Kurv

- Bakhjul

- Forhjul

- Tether stropp

- Brukerhåndboken

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede