Laster ...
SKU
521003465

Løpevogn, Cybex, Zeno One Box, Puma Black

Designet for sport - Cybex Zeno One Box gir deg den revolusjonerende friheten til å trene på den måten du har ventet på – naturlig og uten grenser. Den unike 4-i-1 Multisport-funksjonen lar deg være aktiv uansett årstid – enten du jogger i parken, løper eller sykler i byen, eller går på ski gjennom snøen. 

Tilbudspris kr 4 990,00 Kjøpt løst: kr 10 799,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Den innovative handsfree-løpefunksjonen lar hendene og armene dine være fri slik at du kan løpe naturlig. Ta med barnet på alle utendørseventyrene dine, enten du push-løper, løper handsfree, sykler eller står på langrenn. Del din aktive livsstil med barnet ditt mens du yter ditt beste. Den innovative handsfree-funksjonen lar deg bevege overkroppen fritt for en naturlig løpestil. 

Den unike justerbare kabinhøyden til Zeno lar deg senke tyngdepunktet for å få den beste ytelsen og sikkerheten ut av alle slepemoduser. Når du ønsker å gå over til push-løping kan kabinen enkelt heves igjen for komfort og enkel tilgang til barnet ditt.

For rask og praktisk oppbevaring kan Zeno enkelt brettes sammen til en plassbesparende pakke. I tillegg kan alle hjul enkelt fjernes uten behov for verktøy, noe som gir en enda mer kompakt foldet størrelse.

Luftfylte dekk holder kjøreturen jevn mens myk bakfjæring absorberer alle ujevnheter på veien – større frihet for deg og eksepsjonell komfort for barnet ditt.

Under aktiviteten din vil barnet ditt være komfortabelt og støttet – takket være Zenos sportssete med myk og avtagbar polstring. Ryggstøtten støtter en oppreist sittestilling, mens den polstrede 5-punktsselen sikrer barnet ditt. Pustende netting rundt kabinen skaper en 360˚ - luftsirkulasjon for å holde interiøret kjølig og komfortabelt. UPF50+ materialer, et justerbart solskjerming og et værtrekk gir også beskyttelse utendørs.

Det ergonomiske styret er designet for effektiv styring og kan justeres for å passe din høyde. Den kan styres med én hånd, slik at den andre armen er fri til å svinge naturlig for uanstrengt løping. I push-running-modus hjelper Zenos håndbrems deg med å variere hastigheten for å møte tempoet ditt – og hjelper deg å opprettholde en ideell løpestil. Uansett vær er silikongrepet på styret sklisikkert uten å være klissete. Silikonmaterialet er også støtdempende og behagelig å holde.

Multisport Adapter Point gir en rask og sikker overgang mellom de forskjellige sportsmodusene – og får deg ut på veien raskere og tryggere.

Refleksdetaljer gir deg ekstra synlighet utendørs: hjelper deg å skille deg ut og trene trygt uansett tid på dagen.

 

Produktspesifikasjoner:

- Vekt 12,5 kg

- Max høyde på barnet: 111cm

- Max vekt på barnet 34 kg

- Dimensjoner sammenslått: LxBxH-995x580x350

- Dimensjoner oppslått: LxBxH-1400-1550x685x1040-1220

- Vognen kan brukes fra barnet er 6 mnd og opp til 22 kg, ca 4 år.

 

Inkludert:

- Zeno ramme

- Sete (myke varer)

- Bakhjul

- Forhjul

- Sikkerhetsstropp

- Regntrekk

- Nettingdeksel

- Brukerhåndboken

- 360˚ ventilasjon

- Følg nøye vaskeanvisning på de ulike delene

 

Selges separat:

Handsfree kit

Cycling kit

Koppholder

 

 

 

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede