• Hjem
  • LullaLove smekke m/bitering i lønnetre, Grå
Laster ...
SKU
5903240348374

LullaLove smekke m/bitering i lønnetre, Grå

LullaLove smekke med bitering i lønnetre er et praktisk og naturlig 2-i-1 produkt. Med smekken rundt halsen er biteringen alltid til stede når de første tennene klør og smekken holder klærne tørre. Et miljøvennlig og sikkert produkt av bare naturlige og antibakterielle materiale, bambusviskose og lønnetre.

kr 249,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

LullaLove smekke med bitering i lønnetre er et praktisk og naturlig 2-i-1 produkt. Med smekken rundt halsen er biteringen alltid til stede når de første tennene klør og smekken holder klærne tørre. Et miljøvennlig og sikkert produkt av bare naturlige og antibakterielle materiale, bambusviskose og lønnetre. Tenner på vei kan være vanskelig for den lille, det klør og gjør vondt i tannkjøttet, en bitering vil gi lindring. Med denne smekken har den lille alltid en i nærheten, biteringen kan også fjernes fra smekken og utforskes. Biteringens design gjør den enkel å holde selv for de minste og den er håndlaget i solid lønnetre, som er naturlig antibakterielt og behandlet med naturlig EU-testet olje. Den myke og fin smekken festes med trykknapp og er laget i 100% Øko-tex sertifisert bambusviskose. Til forskjell fra bomull absorberer bambus mer fuktighet og tørker raskt. Det er naturlig antibakterielt og motvirker tilstedeværelsen av sopp, bambus forhindrer også dårlig lukt og dets egenskaper holder seg i vask etter vask. LullaLove smekke med bitering i lønnetre er et miljøvennlig produkt, biologisk nedbrytbart og et opplagt valg for den bevisste familien. 

 

Tips! For ekstra lindring kan biteringen settes i kjøleskapet en stund for å få den kald.

 

Produktegenskaper: 

- 2-i-1 smekke og bitering.

- Bare naturlige materialer og økologisk trygg.

- Biteringen kan kjøles ned før bruk, for ekstra lindring.

- Lett å holde ren og vaske.

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner bitering: 9,5x6 cm.

- Dimensjoner smekke: 30x21 cm.

- Vask: Tørk biteringen med fuktig klut, smekken kan vaskes ved 60°c.

- Materialer bitering: 100% lønnetre behandlet med EU-testet olje.

- Materialer smekke: 100% bambusviskose, Øko-tex sertifisert 

 

Viktig! 

- Ikke fest snor, rem eller bånd til biteringen om de ikke er spesielt utformet for bruk sammen med bitering, dette på grunn av kvelningsrisiko.

- Ikke la barnet være alene med produktet.

- For å forhindre kvelning, kontroller biteringen før bruk, spesielt etter at barnet har fått tenner. Må ikke brukes ved skade.

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: LullaLove smekke m/bitering i lønnetre, Grå

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede