Konges Sløjd Reise

(61)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Med denne solskjermen kan du enkelt beskytte deg selv og passasjerene mot solens sterke stråler uten å miste sikten på veien. Den er enkel å montere og demontere, og kan enkelt brettes sammen og oppbevares i den medfølgende snørevesken når den ikke er i bruk.

  kr 299,00
 2. Med denne solskjermen kan du enkelt beskytte deg selv og passasjerene mot solens sterke stråler uten å miste sikten på veien. Den er enkel å montere og demontere, og kan enkelt brettes sammen og oppbevares i den medfølgende snørevesken når den ikke er i bruk.

  kr 299,00
 3. Med smokkholderen kan du enkelt holde styr på smokkene til den lille, og samtidig ha dem innen rekkevidde når de trengs. Smokkholderen er laget av mykt og trygt materiale, og den har en praktisk klemme som gjør det enkelt å feste på ulike steder. Heng den på vognen, ved stellebordet eller ved barnets seng - så er det alltid en smokk for hånden. 

  kr 269,00
 4. Med sitt elegante design og luksuriøse materialer vil denne toalettvesken gi deg en følelse av velvære og luksus uansett hvor du er. Med romslig plass til alle dine toalettartikler og en praktisk glidelåslukking, er denne toalettvesken perfekt for å holde orden og ha alt du trenger lett tilgjengelig under reisen.

  kr 419,00
 5. Opplev en forfriskende eleganse uansett hvor du går med Konges Sløjds vakre håndvifte. Håndviften er ikke bare et praktisk redskap for å holde deg kjølig, men også et kunstverk du vil elske å vise frem.

  kr 99,00
 6. Opplev en forfriskende eleganse uansett hvor du går med Konges Sløjds vakre håndvifte. Håndviften er ikke bare et praktisk redskap for å holde deg kjølig, men også et kunstverk du vil elske å vise frem.

  kr 99,00
 7. Opplev en forfriskende eleganse uansett hvor du går med Konges Sløjds vakre håndvifte. Håndviften er ikke bare et praktisk redskap for å holde deg kjølig, men også et kunstverk du vil elske å vise frem.

  kr 99,00
 8. UV-strandtelt kan gi stor solavlastning og komfort for de lange stranddagene når sommeren blir varmere og UV-strålene blir sterkere. Det kan også brukes på piknik i parken eller som en ekstra skyggekilde i hagen eller sommerhuset. Strandteltet er lett å sette opp! Pakket bort som en rund skive, alt du trenger å gjøre er å holde den vekk fra deg, gi den et lite kast, og bom, den klikker rett opp og er klar til bruk!

  kr 699,00
 9. UV-strandtelt kan gi stor solavlastning og komfort for de lange stranddagene når sommeren blir varmere og UV-strålene blir sterkere. Det kan også brukes på piknik i parken eller som en ekstra skyggekilde i hagen eller sommerhuset. Strandteltet er lett å sette opp! Pakket bort som en rund skive, alt du trenger å gjøre er å holde den vekk fra deg, gi den et lite kast, og bom, den klikker rett opp og er klar til bruk!

  kr 699,00
 10. UV-strandtelt kan gi stor solavlastning og komfort for de lange stranddagene når sommeren blir varmere og UV-strålene blir sterkere. Det kan også brukes på piknik i parken eller som en ekstra skyggekilde i hagen eller sommerhuset. Strandteltet er lett å sette opp! Pakket bort som en rund skive, alt du trenger å gjøre er å holde den vekk fra deg, gi den et lite kast, og bom, den klikker rett opp og er klar til bruk!

  kr 699,00
 11. UV-strandtelt kan gi stor solavlastning og komfort for de lange stranddagene når sommeren blir varmere og UV-strålene blir sterkere. Det kan også brukes på piknik i parken eller som en ekstra skyggekilde i hagen eller sommerhuset. Strandteltet er lett å sette opp! Pakket bort som en rund skive, alt du trenger å gjøre er å holde den vekk fra deg, gi den et lite kast, og bom, den klikker rett opp og er klar til bruk!

  kr 899,00
 12. UV-strandtelt kan gi stor solavlastning og komfort for de lange stranddagene når sommeren blir varmere og UV-strålene blir sterkere. Det kan også brukes på piknik i parken eller som en ekstra skyggekilde i hagen eller sommerhuset. Strandteltet er lett å sette opp! Pakket bort som en rund skive, alt du trenger å gjøre er å holde den vekk fra deg, gi den et lite kast, og bom, den klikker rett opp og er klar til bruk!

  kr 899,00
 13. UV-strandtelt kan gi stor solavlastning og komfort for de lange stranddagene når sommeren blir varmere og UV-strålene blir sterkere. Det kan også brukes på piknik i parken eller som en ekstra skyggekilde i hagen eller sommerhuset. Strandteltet er lett å sette opp! Pakket bort som en rund skive, alt du trenger å gjøre er å holde den vekk fra deg, gi den et lite kast, og bom, den klikker rett opp og er klar til bruk!

  kr 899,00
 14. Vannavvisende, funksjonell og fin stelleveske med elastiske innerlommer i forskjellige størrelser, som gjør det enkelt å oppbevare og organisere det viktigste. Stellevesken har også en isolert flaskeholder og en avtagbar stellematte.

  kr 1 199,00
 15. Denne fine stroppen er ideell for å holde godt fast i smokken til den lille, slik at den ikke går tapt eller faller på gulvet. På en travel dag med et lite barn vil denne smokkstroppen være litt hjelp for alle foreldre og barn.

  kr 279,00
 16. Denne fine stroppen er ideell for å holde godt fast i smokken til den lille, slik at den ikke går tapt eller faller på gulvet. På en travel dag med et lite barn vil denne smokkstroppen være litt hjelp for alle foreldre og barn.

  kr 279,00
 17. Fin matboks fra Konges Sløjd som super å ha med på tur, i barnehagen eller på skolen. Matboksen er designet med en brukervennlig klips og forseglingslokk. Klipsen er enkel å åpne og lukke, og forseglingslokket holder maten frisk. Matboksen har en praktisk skillevegg som gjør det enkelt å holde forskjellige matvarer adskilt og organisert.

  kr 359,00
 18. Vannavvisende, funksjonell og fin stelleveske med elastiske innerlommer i forskjellige størrelser, som gjør det enkelt å oppbevare og organisere det viktigste. Stellevesken har også en isolert flaskeholder og en avtagbar stellematte.

  kr 1 199,00
 19. Vannavvisende, funksjonell og fin stelleveske med elastiske innerlommer i forskjellige størrelser, som gjør det enkelt å oppbevare og organisere det viktigste. Stellevesken har også en isolert flaskeholder og en avtagbar stellematte.

  kr 1 199,00
 20. Størrelse
  31-32
  33-34

  Oppdag undervannsverdenen som aldri før med Konges Sløjds snorkelsett! Snorkelsett er perfekt for barn som ønsker å utforske havet og oppleve den fantastiske skjønnheten under overflaten. Med kvalitetsmaterialer og et flott design, er Konges Sløjd snorkelsett et must-have for alle som elsker å snorkle.

  Fra kr 789,00
 21. Størrelse
  31-32
  33-34

  Oppdag undervannsverdenen som aldri før med Konges Sløjds snorkelsett! Snorkelsett er perfekt for barn som ønsker å utforske havet og oppleve den fantastiske skjønnheten under overflaten. Med kvalitetsmaterialer og et flott design, er Konges Sløjd snorkelsett et must-have for alle som elsker å snorkle.

  Fra kr 789,00
 22. Opplev den ultimate sommerglede med Konges Sløjd svømmebasseng! Oppblåsbart basseng laget av slitesterk PVC designet med en regnbueformet sprinkler og en sklie. Konges Sløjd svømmebasseng er perfekt å ha for å kjøle seg ned i varmen.

  kr 1 599,00
 23. Basseng, Konges Sløjd, Unicorn, Blush
  • -18%

  Oppblåsbart basseng laget av slitesterk PVC. Designet med et dekorativt enhjørningshode og en baldakin som beskytter barnet mot solen. Konges Sløjd svømmebasseng er perfekt å ha for å kjøle seg ned i varmen.

  Tilbudspris kr 899,00 Kjøpt løst: kr 1 099,00
 24. Gjør din neste reise med barna dine enklere, morsommere og mer praktisk med trillekoffert. Slipp stresset og bekymringene knyttet til å holde styr på barnas bagasje, og la dem glede seg over å ha sin egen lille trillekoffert å ta vare på.

  kr 1 699,00
 25. Opplev undervannsverdenen med stil og komfort med Molly dykkerbriller fra Konges Sløjd! Disse vakre dykkerbrillene er designet med fokus på både funksjon og estetikk, og er det perfekte tilbehøret for små eventyrere som elsker å utforske vannet.

  kr 379,00
 26. En søt teddy-formet flaske i 100% silikon med silikonsugerør. Fin å ha både hjemme og med på utflukter.

  kr 349,00
 27. En fin og praktisk thermoflaske med to lokk og et sugerør som holder temperaturen på varme og kalde drikker. Thermoflasken er laget av 100 % matvaregodkjent rustfritt stål. - Rommer 350 ml

  kr 349,00
 28. En fin og praktisk termoflaske med to lokk og et sugerør som holder temperaturen på varme og kalde drikker. Termoflasken er laget av 100 % matvaregodkjent rustfritt stål. - Rommer 350 ml

  kr 349,00
 29. Stilig lommelykt laget i 100 prosent silikon, designet med vinger og pigger. Lommelykten passer perfekt til utendørsoppdagelser eller som en lyskilde når barnet vil ha det koselig i hulen sin.

  kr 389,00
 30. Stilig lommelykt laget i 100 prosent silikon, designet med vinger og pigger. Lommelykten passer perfekt til utendørsoppdagelser eller som en lyskilde når barnet vil ha det koselig i hulen sin.

  kr 389,00
 31. Størrelse
  4-6 år
  1-2 år
  2-4 år

  Flytevest laget i 80% neopren og 20% polyester fôr. Designet med både glidelås og borrelåslukking. Har en spent sikkerhetsstropp i skrittet slik at barnet ditt aldri kan skli ut av vesten.

  Fra kr 699,00
 32. Enhjørningformet badeleke med håndtak på halsen. Baderingen er designet med enhjørning hode og hale. En gøy badeleke å ha med seg på stranden eller i bassenget.

   

  kr 899,00
 33. Stort oppblåsbart basseng laget av slitesterk PVC med sprinkleranlegg. Gøy vannaktivitet på solfylte dager.

  kr 799,00
 34. Stort oppblåsbart basseng laget av slitesterk PVC med sprinkleranlegg. Gøy vannaktivitet på solfylte dager.

  kr 799,00
 35. Stort oppblåsbart basseng laget av slitesterk PVC. Bassenget er designet med kamskjellkanter og er fantastisk å ha i hagen å på varme dager eller med på tur til stranden. 

  kr 1 299,00
 36. Vannspreder, Konges Sløjd, Dino, Green
  • -37%

  En supergøy vannleke på varme sommerdager. Stor Dino sprinkler som sprayer vann fra hornet, laget av slitesterk, ftalatfri PVC.

  Tilbudspris kr 599,00 Kjøpt løst: kr 949,00
 37. Gjør badesesongen enda morsommere for barna med denne dinosaurformet flyteleken med håndtak på halsen. 

  kr 899,00
 38. Oppblåsbar badeball som er gøy til både vannlek og motorisk lek i hagen, i bassenget og på stranden. Badeballen er laget av slitesterk PVC.

  kr 259,00
 39. Oppblåsbar badeball som er gøy til både vannlek og motorisk lek i hagen, i bassenget og på stranden. Badeballen er laget av slitesterk PVC.

  kr 259,00
 40. Oppblåsbar badeball som er gøy til både vannlek og motorisk lek i hagen, i bassenget og på stranden. Badeballen er laget av slitesterk PVC.

  kr 259,00
 41. Oppblåsbar badeball som er gøy til både vannlek og motorisk lek i hagen, i bassenget og på stranden. Badeballen er laget av slitesterk PVC.

  kr 259,00
 42. Stort oppblåsbart basseng med kamskjellkanter, laget av slitesterk PVC. Fint å ta med seg på tur i sommervarmen eller blåse opp i hagen.

  kr 1 299,00
 43. Stort oppblåsbart basseng med kamskjellkanter, laget av slitesterk PVC. Fint å ta med seg på tur i sommervarmen eller blåse opp i hagen.

  kr 1 299,00
 44. Stort oppblåsbart basseng laget av slitesterk PVC. Fint å ta med seg på tur i sommervarmen eller blåse opp i hagen.

  kr 999,00
 45. Oppblåsbar badering laget av slitesterk PVC og integrert babysete som gir støtte for ryggen og hull for babyens ben. En fin badering som er gøy å ha med seg på stranden eller i bassenget.

  kr 679,00
 46. Oppblåsbar badering laget av slitesterk PVC og integrert babysete som gir støtte for ryggen og hull for babyens ben. Baderingen er designet med enhjørning hode og hale. En gøy badeleke å ha med seg på stranden eller i bassenget.

  kr 799,00
 47. Oppblåsbar badering laget av slitesterk PVC med et integrert babysete. Perfekt til strandturer eller i bassenget. 

   

  kr 699,00
 48. Lett håndbagasje i kabinstørrelse laget med et hardt skall, fire doble 360-graders spinnerhjul og en godkjent innebygd kodet TSA LOCK. Kofferten har et praktisk topphåndtak og et justerbart 4-trinns teleskophåndtak i aluminium. Designet med et bunnrom med bånd og et topprom med glidelås med nettlomme med glidelås.

  kr 1 669,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede