Mutable

(24)
 • Teaser image

STOKKE™ MUTABLE™ – DET ALLSIDIGE LEKE- OG AKTIVITETSBORDET

Barnets nye favorittsted! MuTable har alt du trenger for å leke og fremme kreativiteten til barnet. Dette modulbaserte lekebordet er laget av holdbart tre med prisvinnende design. Bordet byr på massevis av engasjerende aktiviteter –alt fra lekebord, puslespillmatte til Lego og togstasjon. Best av alt – den tilpasser seg barnet etter hvert som det vokser! 
MuTable er et designorientert alternativ til barnets vanlige lekebord, det er kombinert med fleksibilitet og holdbarhet til et bord som vil vare i mange år.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Stokke Mutable stol - En perfekt match til barnets lekebord. Stolene som er utformet til å passe sammen med Stokke® MuTable™ lekebordet, er allsidige og praktiske. Disse stolene kan brukes av barn i alle aldre, takket være et genialt design. Trestolene til Stokke® MuTable™ er slitesterke, stødige og holdbare. Du kan også justere setehøyden ved å justere benene, til en passende høyde for barnet.

  kr 799,00
 2. Allsidig og praktisk Stokke® MuTable™ stol som er utformet til å passe sammen med Stokke® MuTable™ lekebordet. Stolen kan brukes av barn i alle aldre, takket være et genialt design. Trestolene til Stokke® MuTable™ er slitesterke, stødige og holdbare. Du kan også justere setehøyden ved å justere benene, til en passende høyde for barnet.

  kr 799,00
 3. Det allsidige lekebordet Stokke® MuTable™ V2 er en kombinasjon av prisvinnende design og et praktisk modulært system, som tilpasser seg det voksende barnets fysiske og utviklingsmessige behov. Med fire høydejusterbare stillinger kan lekebordet brukes av barn i ulike aldre.

  kr 2 699,00
 4. Det allsidige lekebordet Stokke® MuTable™ V2 er en kombinasjon av prisvinnende design og et praktisk modulært system, som tilpasser seg det voksende barnets fysiske og utviklingsmessige behov. Med fire høydejusterbare stillinger kan lekebordet brukes av barn i ulike aldre.

  kr 2 699,00
 5. Barn elsker å leke med klosser! Stokke™ MuTable™ Bricks Tower tar engasjerende og lærerik leking til nye høyder! Den dobbeltsidige basen kommer med 8 søyler som lar barna leke på flere nivåer og med forskjellige typer klosser. Barn i alle aldre kan slippe fantasien løs.

  kr 499,00
 6. Det allsidige lekebordet Stokke® MuTable™ er en kombinasjon av prisvinnende design og et praktisk modulært system, som tilpasser seg det voksende barnets fysiske og utviklingsmessige behov. Med fire høydejusterbare stillinger kan lekebordet brukes av barn i ulike aldre.

  kr 2 399,00
 7. Nyhet! Stokke oppbevaringsbag for leker til Stokke® MuTable™ Bord!

  kr 349,00
 8. Lekebrett for Stokke® MuTable™ for å leke og lære. Brettspillene er læringsrike og er en sosial og morsom måte å tilbringe tid sammen!

  kr 349,00
 9. Utvidelsessettet festes til Stokke® MuTable™ lekebord for å skape et større lekeområde med plass for opptil 6 barn. Kommer med et MuTable™ Play Dough lekebrett så barn og deres søsken kan dele på moroa!

  kr 799,00
 10. La barna dine redde verden med heltene. Kommer med 6 helter som barna kan leke med, eller bruke sammen med Stokke® MuTable™ Heroes House eller Stokke® MuTable™ Doll House.

  kr 239,00
 11. Det dobbeltsidige Play Dough-brettet har over 120 former så barn kan utfolde seg med kreativ modellkittlek. Den ene siden av Play Dough-brettet har 3-D-former der mange av formene er inspirert av 4 forskjellige fortellinger, inkludert Peter Pan, Alice i Eventyrland, Den Lille Havfruen og Pinocchio.

  kr 399,00
 12. Et brukervennlig bordtrekk for Stokke® MuTable™ bord som gjør det lett å holde bordet ryddig. Den er laget av silikon av høy kvalitet som er enkel å ta av og på, og kanskje viktigst av alt beskytter bordet mot uungåelig søl som mat og drikke.

  kr 699,00
 13. Nyhet! Stokke oppbevaringsbag for leker til Stokke® MuTable™ Bord!

  kr 349,00
 14. Nyhet! Stokke oppbevaringsbag for leker til Stokke® MuTable™ Bord!

  kr 349,00
 15. Nyhet! Stokke oppbevaringsbag for leker til Stokke® MuTable™ Bord!

  kr 349,00
 16. Vær kreativ og lag dine egne historier! Utvid mulighetene til Stokke® MuTable™ og barnets fantasi med Stokke® MuTable™ Scenarios. Designet for å passe til Bricks Tower, og gir timesvis med lek. 

  kr 199,00
 17. Det allsidige lekebordet Stokke® MuTable™ er en kombinasjon av prisvinnende design og et praktisk modulært system, som tilpasser seg det voksende barnets fysiske og utviklingsmessige behov. Med fire høydejusterbare stillinger kan lekebordet brukes av barn i ulike aldre.

  kr 2 399,00
 18. Nyhet! Det multifunksjonelle lekebordet fra Stokke. Prisvinnende design i tre av høy kvalitet.

  kr 2 399,00
 19. Nyhet! Det multifunksjonelle lekebordet fra Stokke. Prisvinnende design i tre av høy kvalitet.

  kr 2 399,00
 20. Nyhet! Stokke Mutable puslespill - Fremmer utvilking og finmotorikk.

  kr 199,00
 21. Vær kreativ og lag dine egne historier! Utvid mulighetene til Stokke® MuTable™ og barnets fantasi med Stokke® MuTable™ Scenarios. Designet for å passe til Bricks Tower, og gir timesvis med lek. 

  kr 199,00
 22. Nyhet! Stokke oppbevaringsbag for leker til Stokke® MuTable™ Bord!

  kr 349,00
 23. Vær kreativ og lag dine egne historier. Stokke Mutable tårn gir barn mange måter å leke på. La barnet ditt være kreativ og lage sine egne historier. Med så stort utvalg av spill og tilbehør, kan barna utfolde seg alene, sammen med søsken eller venner, noe som fremmer utvikling og engasjement.

  kr 499,00
 24. Nyhet! Stokke Mutable stol - En perfekt match til barnets lekebord.

  kr 599,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede