Laster ...
SKU
070067A

Middagssett, Babybjørn, Powder Blue

Med dette fantastiske middgassettet kan du glede de minste middagsgjestene med praktiske og stilige produkter som gjør spisetid til en morsom og hyggelig opplevelse. Ikke bare vil barna elske å bruke disse produktene, men de vil også bidra til å lette foreldrenes bekymringer om rotete måltider.

Tilbudspris kr 351,20 Kjøpt løst: kr 439,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Gi de minste middagsgjestene en fantastisk gaveopplevelse med en flott gaveeske som inneholder alt de trenger for å gjøre måltidene morsommere og mindre grisete. Denne gaven er spesielt designet for å imøtekomme behovene til små barn og sikre at de kan spise trygt og komfortabelt.

I gaveesken finner man en robust tallerken og kopp som er perfekt tilpasset små hender. Disse produktene er laget av holdbart materiale som tåler tøffe tak og mange bruk, slik at de kan vare lenge og følge barnet gjennom ulike vekstfaser.

I tillegg til tallerken og kopp inneholder gaveesken også en gripevennlig skje og gaffel. Disse ergonomisk utformede bestikkene gjør det enklere for de små å lære seg å spise selvstendig. Med sine myke grep og tilpassede størrelser, gir de barna muligheten til å utvikle sine spiseferdigheter på en leken og trygg måte.

For å holde klærne rene under måltidene, inkluderer det også en komfortabel smekke. Smekken er designet med tanke på både funksjonalitet og stil, og den er enkel å ta på og av. Den beskytter klærne mot matflekker og er enkel å rengjøre etter bruk.

Alle produktene i denne gaven er produsert i Sverige og er sertifisert som trygge for mat. Dette betyr at de oppfyller strenge kvalitetsstandarder og er laget av materialer som er sikre for barn å bruke under måltider.

 

Følgende er inkludert1 smekke, 1 kopp, 1 tallerken, 1 skje og 1 gaffel.

 

Produktspesifikasjoner:

- Passer fra 4 mnd.

- Smekke nakkestørrelse: 19-30 cm.

- Dimensjoner tallerken: 19,5x19,5x3,5 cm.

- Gaffel og skje størrelse/vekt: 3,5x12x2 cm/20 g.

- Kopp vekt/volum: 70 g/100 ml.

- Alle delene kan vaskes i maskin.

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede