Laster ...
SKU
070066

Middagssett, Babybjørn, Powder Yellow

En fantastisk gave til de minste middagsgjestene, leveres i flott gaveeske. Robust tallerken og kopp, gripevennlig skje og gaffel og en komfortabel smekke gjør måltidene morsommere og mindre grisete. Produsert i Sverige og sertifisert trygt for mat.

Tilbudspris kr 395,10 Kjøpt løst: kr 439,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Babymiddagsettet er spesialdesignet for de aller fleste matretter. Leveres i en nydelig gaveeske og passer perfekt som gave. En solid tallerken det er vanskelig å velte, bestikk med korte, gripevennlige håndtak og en kopp som er lett å holde gjør det enklere for babyer som skal begynne å spise selv. Den komfortable smekkens dype lomme fanger opp mat som ike finner veien inn i babyens munn, mindre gris for alle. 

 

Følgende er inkludert: 1 smekke, 1 kopp, 1 tallerken, 1 skje og 1 gaffel.

 

Produktegenskaper:

- Smekke - komfortabel smekke med justerbar nakkebånds, slik at du kan tilpasse den til din voksende baby. Den buede, dype lommen fanger søl.

- Tallerken - trefoil formen med kanter gjør det enkelt for babyen å få opp maten. Designet gjør det vanskelig for babyen å få tak i kantene eller velte den. Gummibåndet under holder tallerkenen fast på bordet.

- Gaffel og skje - perfekt størrelse for små hender. Ringen på bunnen av håndtaket forhindrer at barnets hånd glir for langt ned. Det er også et spor på baksiden av håndtaket som stopper de fra å falle ned i tallerkenen.

- Kopp - gripevennlig materiale som gjør det enkelt for babyen å drikke på egenhånd. Formen og den brede bunnen gjør koppen stabil og vanskelig å velte. 

 

Produktspesifikasjoner:

- Passer fra 4 mnd.

- Smekke nakkestørrelse: 19-30 cm.

- Dimensjoner tallerken: 19,5x19,5x3,5 cm.

- Gaffel og skje størrelse/vekt: 3,5x12x2 cm/20 g.

- Kopp vekt/volum: 70 g/100 ml.

- Smekken, skjeen, gaffelen og kanten på tallerkenen er laget av polypropylene (PP) og thermoplastic elastomers (TPE) og indre del av tallerkenen er laget av acrylontrile butadiene styrene (ABS).

- Alle kjøkkenprodukter fra Babybjørn overholde relevante plastikkravene i både Europa og USA. Dette innebærer at plasten som blir brukt gjennomgår kontinuerlig testing for Bisphenol A (BPA) og andre skadelige stoffer og er sertifisert mat-trygt.

- Alle delene kan vaskes i maskin.

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede