Laster ...
SKU
11038981-Black

MINIMEIS®, The Shoulder Carrier G5, Black Core

Nyhet!

MINIMEIS G5 er den perfekte følgesvennen for sommerens eventyr, enten dere skal til Dyreparken, stranden, på shopping eller ut i naturen. Som foreldre vet vi hvor magisk det er å se barnets ansikt lyse opp av glede når de blir løftet opp på skuldrene.

MINIMEIS G5 er designet med tanke på både komfort og sikkerhet. Den spesialdesignede buen avlaster nakken og skuldrene dine, og vekten til barnet fordeles jevnt gjennom kroppen. Dette gjør det mulig å gå lengre turer uten ubehag, og gir deg muligheten til å utforske verden med stil og glade barn.

Barnet sitter trygt på skuldrene dine, sikret med et midjebelte og benstropper, slik at du kan fokusere på å skape minner sammen. Oppdag verden sammen med MINIMEIS G5!

kr 2 299,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Som foreldre kjenner vi spenningen ved å se barnets ansikt lyse opp av glede når det løftes opp på skuldrene. Komfort for foreldrene er gitt ved å plassere barnet på en spesialdesignet bue, og avlaster nakken og skuldrene. Vekten til barnet er jevnt fordelt gjennom bærerens kropp, noe som muliggjør lengre turer i både komfort og stil, med glade barn!

Mens du oppdager verden, sitter barnet trygt på skuldrene dine, sikret med et midjebelte og benstropper. Begge i stilige kunstskinndetaljer. En skulderstropp er inkludert for å gi ekstra støtte for overkroppen til de minste barna (6-10 måneder). Det polstrede setet og den fleksible ryggstøtten gir maksimal komfort mens du nyter utsikten ovenfra!

Bare brett ut bæreren, plasser den på skuldrene og koble til spennene. Løft barnet ditt opp i setet og fest med midjebelte og benstropper.

MiniMeis G5 kan brettes sammen til en kompakt størrelse på 30x30 cm, og er svært bærbar, noe som gjør den ideell for familier på farten. Med bare 1,6 kg (3,5 lbs) er det også den letteste barnevognen med ramme på markedet. Legg den under vognen, i ryggsekken eller legg den inn i kofferten for å reise – den er alltid klar for action.

MiniMeis er verdens Shoulder Carrier, utviklet av norske pappaer og ble i 2019 kåret til topp 100 oppfinnelser.  Siden er det solgt over 250 000 MiniMeis over hele verden.

 

Produktegenskaper:

- Prisvinnende skulderbærer

- Barnas favoritt, beste utsikt

- Fra 6 måneder – 4 år (maks. 18 kg / 40 lbs)

- Sammenleggbar som en bærbar PC

- Skandinavisk design og kvalitet

- Sikkerhetstestet og godkjent av EU og amerikanske standarder

 

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede