Laster ...
SKU
MO8009

MOKKI Solbriller - 2-5 År - Sort, 2pk

Med Click&Change får du to briller tilpasset forskjellige typer sollys, slik at barnet får den beste beskyttelsen både i byen og ved sjø og snø hvor solen reflekteres. De ergonomiske innfatningene med myk nesepute gir fantastisk komfort. Begge linsetypene har høy optisk kvalitet og gir 100% UV-beskyttelse,  UV400 & Blue Block og er belagt med en supertynn film som beskytter mot riper.

Tilbudspris kr 559,20 Vanlig pris kr 699,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Med Click&Change får du to briller tilpasset forskjellige typer sollys, slik at barnet får den beste beskyttelsen både i byen og ved sjø og snø hvor solen reflekteres.

De ergonomiske innfatningene med myk nesepute gir fantastisk komfort. Begge linsetypene har høy optisk kvalitet og gir 100% UV-beskyttelse,  UV400 & Blue Block og er belagt med en supertynn film som beskytter mot riper.

Click&Change gir deg mulighet til å bytte mellom fleksible brillestenger og et mykt og elastisk hodebånd så du kan få en perfekt tilpasset brille til ditt barn. Brillene er ekstremt slitesterke for å tåle barnas tøffe bruk.

Click&Change er litt større enn tradisjonelle babybriller og dekker derfor bedre.

I tillegg får du med ekstra sideskjerming som kan settes på ved behov. Click&Change barnebriller er utviklet i samarbeid med Norsk Institutt for optometri og synsvitenskap og er nominert til Innovasjonsprisen for beste Baby Care produkt i Tyskland.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede