• Hjem
 • Moonboon - Bærekraft

FOR VÅRE BARN OG DERES BARN

Hos Moonboon fokuserer vi på å beskytte mennesker, dyr og miljø ved å kun bruke naturlige materialer av høy kvalitet. Vi er et GOTS-sertifisert selskap, noe som innebærer at vi har forpliktet oss til å bruke økologiske materialer produsert under trygge og ansvarlige forhold – fra begynnelse til slutt.

 

 • Økologisk bomull

  Økologisk bomull

  Økologisk bomull er mykere, allergivennlig og varer lenge. Men den viktigste fordelen er å beskytte økosystemet, redusere sløsing med vann og sikre et tryggere arbeidsmiljø for bønder og produsenter. Økologisk bomull er et bærekraftig og miljøvennlig alternativ til vanlig bomull.

 • GOTS

  GOTS står for Global Organic Textile Standard og representerer verdens ledende standard for økologiske fibre. Dette sikrer at alle leverandører i et produkts forsyningskjede bruker økologiske materialer og garanterer utmerkede arbeidsforhold.

  For produkter med minst 70%, blir etiketten «laget med økologiske materialer» brukt, mens produkter med mer enn 95 % økologiske materialer får status som «økologisk». GOTS-sertifiserte produkter holder de aller høyeste standardene for bærekraft og respekt for miljøet. Dette gjør at du kan være sikker på at ditt Moonboon-produkt er produsert uten bruk av skadelige kjemikalier eller plantevernmidler.

  I tillegg til våre GOTS-sertifiserte produkter har også Moonboon som selskap blitt inspisert og vurdert i henhold til GOTS. Standarden setter både sosiale og miljømessige kriterier for å sikre at arbeidsforhold, behandling av avløpsvann, bruk av kjemikalier, produktkvalitetskrav osv. kommer i regulerte former.


 • KAPOK

  KAPOK

  Kapok vokser naturlig i regnskogen og krever verken pleie eller vedlikehold av mennesker. Det vokser vilt og uten bruk av gjødsel, kjemikalier og plantevernmidler. Kapok trenger ikke å bli behandlet med kjemikalier for å bli trygt eller sunt for bruk av mennesker ettersom det allerede er naturlig sunt og trygt. Kapok er derfor 100% naturlig og økologisk fiber.

  Kapokfiber er naturlig allergivennlig, antimikrobiell og støvmiddbestandig. Kapokfiber avviser fuktighet naturlig, noe som gjør det uegnet for mugg og bakterier å trives i. Kapok er et av få bærekraftige regnskogsprodukter som er 100 % økologisk og som ikke har noen negative effekter på miljøet i forhold til dyrking og produksjon.

 • VOILE

  VOILE

  Voile er et tynt og lett stoff av 100% bomull. Det har høyere trådtall enn de fleste andre bomullsstoffer, noe som resulterer i en silkemyk utførelse. Voile-stoff er et perfekt alternativ for sommertider da det er lett, pustende og nesten gjennomsiktig.

  Nøkkelegenskapene til voile av høy kvalitet er: Silkemyk finish, lett drapering, ingen strekk, svakt gjennomsiktig, stivt, men fleksibelt. Stoffet er svært allsidig, og dets kvaliteter gjør det ypperlig for både klær og hjemmeinnredning.


 • KOKOSFIBER

  KOKOSFIBER

  Kokosfiber er en naturlig cellulosefiber fra kokosnøttskall. Det er det fibrøse materialet som finnes mellom det ytre laget på en kokosnøtt og det harde indre skallet. Kokosnøttdyrking fokuserer vanligvis på kokosnøttolje, -melk og -vann, men også andre kokosnøttprodukter som tørket kokos.

  Ved å bruke kokosnøttskall, som er et biprodukt fra kokosnøttdyrking, kan et avfallsprodukt omdannes til miljøvennlige og bærekraftige produkter. Kokosfiber er miljøvennlig og biologisk nedbrytbart. Den kommer fra en fornybar kilde, og fibrene eller tekstilene er 100% biologisk nedbrytbare.

 • BOKHVETESKALL

  BOKHVETESKALL

  Bokhveteskall er det ytre skallet av bokhvetegryn. Dette er et biprodukt fra næringsmiddelindustrien, noe som gjør det svært bærekraftig. Bokhveteskall er naturlig allergivennlig. Dette gjør at det er umulig for bakterier, sopp og støvmidd å feste seg i materialet. En hygienisk pute og egnet for allergikere.

Laster ...

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede