• Hjem
  • Klær
  • Morild Norway, Reflekslue m/dusker, Fonn, Lys Rosa
Laster ...
SKU
11931064608

Morild Norway, Reflekslue m/dusker, Fonn, Lys Rosa

Spekket med spennende fargekombinasjoner som selv Willy Wonka ville misunnet og kraftige refleks i stjernene og duskene som sørger for at dere finner hverandre når sola har gått ned. Alle modellene har navnelapp slik at det blir enklere i barnehagen og på skolen. 

kr 299,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

En av de mest bemerkelsesverdige opplevelser livet kan by på er den dagen du skal ta ditt første barn med hjem fra sykehuset. Våre barn var så små oppi den store bilstolen og lufta som traff oss når dørene gled opp fra sykehuset var ekstra kald. Den beste babylua må være varm, myk og behagelig. Det må være en lett snor for å feste under den lille haka og rikelig med refleksdetaljer slik at barna lyser opp som de stjernene de er.

Produktinfo: Barneserie i lue, balaclava og babylue. Windstopper rundt ørepartiene i alle modellene for å holde barna gode og varme. Vår barneserie er spekket med spennende fargekombinasjoner som selv Willy Wonka ville misunnet og kraftige refleks i stjernene og duskene som sørger for at dere finner hverandre når sola har gått ned. Alle modellene har navnelapp slik at det blir enklere i barnehagen og på skolen.

Størrelse: Onesize - BARN (50-56 cm/ fra ca 4 år)
Materialinnhold: 55% Polyester 20% Nylon 19% Bomull 6% Ull 5% Morild-refleks = 100% Morild Norway
For: Windstopper-fleece på ørene

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Morild Norway, Reflekslue m/dusker, Fonn, Lys Rosa

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede